проблем с отварянето на багажника на Б5.5 комби
-
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с отварянето на багажника на Б5.5 комби
имам някакъв странен проблем с отварянето на багажника, единствено става когато колата е заключена и задържа бутона на дистанционното (другия вариант е ръчно да го отворя с ключа). до скоро нямах такива проблеми и не мога да разбера къде е проблема. когато е отключена колата багажника си остава заключен. дори и от бутона на врата пак не става- отключва се, но не мога да го отворя. моля някои ако има решение на проблема да го сподели, защото е много неприятно 

- nikolay80
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF 2001г
Re: проблем с отварянето на багажника на Б5.5 комби
При мен имаше такъв проблем но не можех да отворя по никакъв начин освен с ключа.Смених електрическата машинка която го отваря и се оправи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
мисля че не е от машинката защото аз мога да го отворя с дистанционното. проблема е в нещо друго ама... 

Ключа на багажника има две положения. Когато " цепката " на ключа е успаредно на бронята, когато е отключена колата е отключен и багажника. Когато е перпендикулярно на бронята , багажника се отключва с бутона на врата / за бутона на дистанционното не съм сигурен /
-
- Автомобил:
- Двигател:
а дали е възможно бутонът за отключване които се намира във шофьорската врата да е развален и тои да прави тази мизерия?
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nbaplayer написа:а дали е възможно бутонът за отключване които се намира във шофьорската врата да е развален и тои да прави тази мизерия?
едва ли
Колега да ти проверят пластинката която задейства механизма при натискане на самата дръжка на багажника.
- Pettidee
- Автомобил:
- Двигател:
Някой може ли да разясни каква е точната употреба на средния бутон за багажника, случая при мен е - когато колата е заключена с бутона (от дистанционното и от вратата) се отключва само вратата на багажника обаче когато колата е отключена при натискане на бутоните няма никаква реакция от това аз разбирам че бутоните (на дистанционното и на вратата) важът само при заключена кола, това така ли трябва да бъде защото аз си мислех когато използвам някой от двата бутона вратата ще се вдигне до горе сама 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Точно това е функцията на средния бутон. При заключена кола да отключи само багажника, но за еднократно отваряне. След затваряне багажникът отново се заключва, да се внимава да не останат ключовете вътре!
- Pettidee
- Автомобил:
- Двигател:
Много ти благодаря 

- tonino_g3
- Автомобил:
- Двигател:
nbaplayer написа:имам някакъв странен проблем с отварянето на багажника, единствено става когато колата е заключена и задържа бутона на дистанционното (другия вариант е ръчно да го отворя с ключа). до скоро нямах такива проблеми и не мога да разбера къде е проблема. когато е отключена колата багажника си остава заключен. дори и от бутона на врата пак не става- отключва се, но не мога да го отворя. моля някои ако има решение на проблема да го сподели, защото е много неприятно
колега преди малко писах по тази тема на 3 та страница имаше подобна тема, проблема е от копето на багажника. иска да се почисти пластинката е клеясала.