проблем с отварянето на багажника на Б5.5 комби

Техническа и сервизна информация за Passat
nbaplayer
Автомобил:
Двигател:

проблем с отварянето на багажника на Б5.5 комби

Мнениеот nbaplayer » Нед 08 фев 2009 14:18

имам някакъв странен проблем с отварянето на багажника, единствено става когато колата е заключена и задържа бутона на дистанционното (другия вариант е ръчно да го отворя с ключа). до скоро нямах такива проблеми и не мога да разбера къде е проблема. когато е отключена колата багажника си остава заключен. дори и от бутона на врата пак не става- отключва се, но не мога да го отворя. моля някои ако има решение на проблема да го сподели, защото е много неприятно :(

Потребителски аватар
nikolay80
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF 2001г

Re: проблем с отварянето на багажника на Б5.5 комби

Мнениеот nikolay80 » Нед 08 фев 2009 20:21

При мен имаше такъв проблем но не можех да отворя по никакъв начин освен с ключа.Смених електрическата машинка която го отваря и се оправи.

nbaplayer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nbaplayer » Пон 09 фев 2009 18:11

мисля че не е от машинката защото аз мога да го отворя с дистанционното. проблема е в нещо друго ама... :evil:

nekti
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nekti » Съб 14 фев 2009 17:03

Ключа на багажника има две положения. Когато " цепката " на ключа е успаредно на бронята, когато е отключена колата е отключен и багажника. Когато е перпендикулярно на бронята , багажника се отключва с бутона на врата / за бутона на дистанционното не съм сигурен /

nbaplayer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nbaplayer » Нед 15 фев 2009 20:10

а дали е възможно бутонът за отключване които се намира във шофьорската врата да е развален и тои да прави тази мизерия?

Потребителски аватар
Peteff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Peteff » Вто 17 фев 2009 7:32

nbaplayer написа:а дали е възможно бутонът за отключване които се намира във шофьорската врата да е развален и тои да прави тази мизерия?

едва ли

Slizer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Slizer » Сря 04 мар 2009 12:09

Колега да ти проверят пластинката която задейства механизма при натискане на самата дръжка на багажника.

Потребителски аватар
Pettidee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pettidee » Съб 21 ное 2009 17:06

Някой може ли да разясни каква е точната употреба на средния бутон за багажника, случая при мен е - когато колата е заключена с бутона (от дистанционното и от вратата) се отключва само вратата на багажника обаче когато колата е отключена при натискане на бутоните няма никаква реакция от това аз разбирам че бутоните (на дистанционното и на вратата) важът само при заключена кола, това така ли трябва да бъде защото аз си мислех когато използвам някой от двата бутона вратата ще се вдигне до горе сама :?:

sashot
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sashot » Съб 21 ное 2009 17:11

Точно това е функцията на средния бутон. При заключена кола да отключи само багажника, но за еднократно отваряне. След затваряне багажникът отново се заключва, да се внимава да не останат ключовете вътре!

Потребителски аватар
Pettidee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pettidee » Съб 21 ное 2009 20:45

Много ти благодаря :beer

Потребителски аватар
tonino_g3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tonino_g3 » Нед 27 дек 2009 14:08

nbaplayer написа:имам някакъв странен проблем с отварянето на багажника, единствено става когато колата е заключена и задържа бутона на дистанционното (другия вариант е ръчно да го отворя с ключа). до скоро нямах такива проблеми и не мога да разбера къде е проблема. когато е отключена колата багажника си остава заключен. дори и от бутона на врата пак не става- отключва се, но не мога да го отворя. моля някои ако има решение на проблема да го сподели, защото е много неприятно :(

колега преди малко писах по тази тема на 3 та страница имаше подобна тема, проблема е от копето на багажника. иска да се почисти пластинката е клеясала.

Върни се в “Passat”