проблем с дебитомер

Техническа и сервизна информация за Passat
CASISA
Автомобил:
Двигател:

проблем с дебитомер

Мнениеот CASISA » Вто 29 дек 2009 0:37

Здравейте карам VW PASAT 96г бензин двигател АЕК с ходих на диагностика и майстора ми каза че дебитомера -BOSH 0 280 217 103 е замасил и ще ми трябва нов та мисълта ми е някой знае ли какъв може да е проблема /причина- първоизточника /та за да се стигне до там и ако сложа друг няма ли и той да се скапе трябва ли предварително да се прави нещо от сорта на зануляване на компа чистене на грешки или други допълнителни настройки на компа сега карам с извадена букса /трудно палене висок разход.../ БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЧАКАМ СЪВЕТИ

Потребителски аватар
apa6o
Автомобил: Skoda Octavia 1Z
Двигател: BKD

Re: проблем с дебитомер

Мнениеот apa6o » Вто 29 дек 2009 10:29

Дебитомера си е консуматив, и той като маслото и въздушния филтър се сменя на определен период от време :wink:

Потребителски аватар
angelov.id
Автомобил: turan
Двигател: dizel 2007

Мнениеот angelov.id » Сря 30 дек 2009 13:27

CASISA написа:Здравейте карам VW PASAT 96г бензин двигател АЕК с ходих на диагностика и майстора ми каза че дебитомера -BOSH 0 280 217 103 е замасил и ще ми трябва нов та мисълта ми е някой знае ли какъв може да е проблема /причина- първоизточника /та за да се стигне до там и ако сложа друг няма ли и той да се скапе трябва ли предварително да се прави нещо от сорта на зануляване на компа чистене на грешки или други допълнителни настройки на компа сега карам с извадена букса /трудно палене висок разход.../ БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЧАКАМ СЪВЕТИ

Здравей колега!И аз карах близо година с извадена букса но преди 2 месеца отидох при един маистор извади ми дебитомера напръска електродите с един спрей изчисти ми грешките и до сега проблеми нямам. Проблемът беше ,че когато карам на газ и колата припаткваше и върху тези електроди са се образували някакви кристали . И аз мислех да сменям дебитомер но проблема се реши с 20 лева. Желая ти успех и весели празници :beer :lol:

CASISA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CASISA » Чет 31 дек 2009 12:30

мерси чакам и други съвети

rudoni
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rudoni » Чет 31 дек 2009 14:50

ето малко схеми как да го премериш

Потребителски аватар
mospec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mospec » Нед 03 яну 2010 21:22

От каде мога да си дръпна тази програмка

rudoni
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rudoni » Нед 03 яну 2010 23:07

потърси ! :D аз я теглих от руснаците! сега има и нов вариант - търси в Torents.ru

Върни се в “Passat”