Пасат Б4 2Е-Пр.броня на Пасат В4
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Пасат Б4 2Е-Пр.броня на Пасат В4
Искам да питъм къ се сваля това чудо,че днеска го свалих с основата ма таз пущиня нема вадене от бронята

Последна промяна от MITKO_DVD на Сря 17 окт 2012 8:45, променено общо 1 път.
-
Ka6iKa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Пр.броня на Пасат В4
На щипки е Мите.
- MITKO_DVD
- Контакти:
Ka6iKa написа:На щипки е Мите.
Ма как се сваля
- kurortist
- Автомобил:
- Двигател:
Малко с клещи,малко с отверка и седели на 3 части,основата(желязна),пласмаса(която захваща желязото към външната коруба)и бронята 
-
bachest
- Автомобил:
- Двигател:
За кое точно питаш. Бронята излиза като се отвият винтовете от калниците и двата големи болта, които се намират между фара за мъгла и мигача. А другата декоративната част, която е отгоре е хваната за краищата с два винта, които са скрити зад блендите. А посредата някъде около емблемата и по решетката е на щипки.
- Прикачени файлове
-
- bronq.png (11.77 KиБ) Видяна 828 пъти
Ако питаш как се маха металната част от пластмасовата? То тя е на щипки.Наистина се маха трудно.Аз поне диста ръчках и натисках зверски преди да успея.Може и да има някаква техника но на мен ми се наложи с клещите да сплескам леко "щипките" щоъ иначе наистина няма махане.Ама аз деиствах безкомпромисно 6тот свалях счупена пластмасова част и не ми пукаше много.А на теб ако ти трябва да се запази, трябва по-внимателно и тогава не знам как се маха! Успех!
двама души трябват. Единия държи пластмасовата броня, другия дърпа постояноо металната основа и откача една по една щипките които са отляти в пластмасовата част на бронята и влизат в квадратни отвори в металната част. Не е трудно, но само няма да се справиш без да надереш бронята.
По интересно ми е защо искаш да ги отделиш една от друга ?
По интересно ми е защо искаш да ги отделиш една от друга ?
- MITKO_DVD
- Контакти:
За да я подготвя-да я дам на бояджия да я боядисва и да не му е тежка,но вече всичко приключи той я взе да я боядисва без да махам основата,това е ебати гадоста да се махне и затова не я махах 
това ми беше мисълта, бояджията няма да я държи на ръце докато я боядисва... дано стане хубава