За кое точно питаш. Бронята излиза като се отвият винтовете от калниците и двата големи болта, които се намират между фара за мъгла и мигача. А другата декоративната част, която е отгоре е хваната за краищата с два винта, които са скрити зад блендите. А посредата някъде около емблемата и по решетката е на щипки.
Ако питаш как се маха металната част от пластмасовата? То тя е на щипки.Наистина се маха трудно.Аз поне диста ръчках и натисках зверски преди да успея.Може и да има някаква техника но на мен ми се наложи с клещите да сплескам леко "щипките" щоъ иначе наистина няма махане.Ама аз деиствах безкомпромисно 6тот свалях счупена пластмасова част и не ми пукаше много.А на теб ако ти трябва да се запази, трябва по-внимателно и тогава не знам как се маха! Успех!
двама души трябват. Единия държи пластмасовата броня, другия дърпа постояноо металната основа и откача една по една щипките които са отляти в пластмасовата част на бронята и влизат в квадратни отвори в металната част. Не е трудно, но само няма да се справиш без да надереш бронята. По интересно ми е защо искаш да ги отделиш една от друга ?
За да я подготвя-да я дам на бояджия да я боядисва и да не му е тежка,но вече всичко приключи той я взе да я боядисва без да махам основата,това е ебати гадоста да се махне и затова не я махах