Какъв компресор за климатроника Б5 да монтирам?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Къде се намира компресорът за климатроника Б5?
Здравейте колеги, предварително се извинявам за идиотския въпрос. Къде се намира компресора на климатроника на пасат Б5? решено
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
Re: Къде се намира компресорът за климатроника Б5?
Отпред в двигателния отсек
дай си кода на мотора, че и снимка мога да ти дам евентуално, на моя лично (BAU) е като застанеш срещу двигателя долу двясно, има няколко V6-ци на които е отляво.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Какъв компресор за климатроника Б5 да монтирам?
Здравейте колеги,пасата ми /афн/ е без компресор на климатроника.Ако може някой да ми помогне да установя какъв е бил и мога ли да сложа друг или трябва да е какъвто е бил.И стойката я няма... 

- dancing_niki
- Скиора
Re: Какъв компресор за климатроника Б5 да монтирам?
Може да прозвучи глупаво, ама сигурен ли си че имаш климатроник
иначе номера на компресора е: 8D0 260 805 D - марката е Zexel, a 8D0 260 805 J за Denso. Това са номера за AFN от 2000 година. Стойката за която се закача компресора е: 028 260 885 A, има и една малка стойка за обтяжна ролка с номер b 058 260 511, която се захваща за голямата. Ето ти и примерна скица на нещата:

- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Ам....а тръбите и радиаторите има ли ги?
Докарвали са ми кола,която наистина само компресор нямаше (в последствие го намерихме в багажника,но не точно като за колата).Но съм попадал и на кола,която освен компресор,си нямаше и тръби и предния радиатор и всичко,без изпарителя (вътрешния радиатор).Така че е хубаво да се види дали си има всичко,преди да си вземеш компресор.
Докарвали са ми кола,която наистина само компресор нямаше (в последствие го намерихме в багажника,но не точно като за колата).Но съм попадал и на кола,която освен компресор,си нямаше и тръби и предния радиатор и всичко,без изпарителя (вътрешния радиатор).Така че е хубаво да се види дали си има всичко,преди да си вземеш компресор.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Къде се намира компресорът за климатроника Б5?
dancing_niki написа:Отпред в двигателния отсекдай си кода на мотора, че и снимка мога да ти дам евентуално, на моя лично (BAU) е като застанеш срещу двигателя долу двясно, има няколко V6-ци на които е отляво.
колега благодаря ти много, типа на двгто ми е афн.
dancing_niki написа:Може да прозвучи глупаво, ама сигурен ли си че имаш климатроникиначе номера на компресора е: 8D0 260 805 D - марката е Zexel, a 8D0 260 805 J за Denso. Това са номера за AFN от 2000 година. Стойката за която се закача компресора е: 028 260 885 A, има и една малка стойка за обтяжна ролка с номер b 058 260 511, която се захваща за голямата. Ето ти и примерна скица на нещата:
щсигурен съм колега има всичко не сам чак толкова бос, не съм оглеждал колата защото я купих от човек когото познавам и това е четвъртата кола която купувам от него
- dancing_niki
- Скиора
Ето ремъците: