Здравейте колеги, появи ми се следния проблем- спря да работи комфорт модула, не светят плафоните в купето, багажника се отключва само с ключ, а с копчето не става. Дали става дума за изгорял бушон и къде се намират бушоните за да го проверя.
Благодаря на всички отзовали се!
Проблем с тока Пасат 5.5
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с тока Пасат 5.5
Дали можете да ми препоръчате добър жичкаджия?
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мисля че е бушон колега - от лявата страна на таблото са ти бущоните . като отвориш вратата се вижда капака отстрани на таблото - на 3 щипки е ако не се лъжа
успех
успех
-
- Автомобил:
- Двигател:
Peteff написа:мисля че е бушон колега - от лявата страна на таблото са ти бущоните . като отвориш вратата се вижда капака отстрани на таблото - на 3 щипки е ако не се лъжа
успех
Мерси, аз намерих и схема. Довечера ще погледна бушоните. Мислиш ли че комфорт модула и лампите в купето са вързани на един бушон, защото и двете не работят?
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
по принцип лампите са вързани към едни микро ключета в бравите , към това микре е вързан и зумера за забравени светлини .
обаче скоро един колега имаше същия проблем като твоя и беше от бушон и затова ти казвам че е бушон . провери ги и ако не е от там ще го измислим от къде е
обаче скоро един колега имаше същия проблем като твоя и беше от бушон и затова ти казвам че е бушон . провери ги и ако не е от там ще го измислим от къде е

-
- Автомобил:
- Двигател:
Peteff написа:по принцип лампите са вързани към едни микро ключета в бравите , към това микре е вързан и зумера за забравени светлини .
Закарах карах колата на диагностика. Оказа се, че гори бушон от неизправно електромоторче на багажника. Благодаря ти много за помощта колега