Имам един един зумер номер 36 и искам да си го вържа на моята кола която няма такова животно и изобщо не е с такова табло. Някой може ли да помогне как да стане това или поне да даде схема кое от крачетата за какво е.
Ето две гадни снимки на животното. HLO Summer 12v 3SB 004 885-04 3AO 951 307 >PP-GF20<
58L И 58R плюс от ляв и десен габарит , свири и при забравен включен мигач.86 плюс от контактния ключ,като издърпаш ключа от контакта се прекъсва, 85 минус от бутона на вратата. Моя зумер скоро спря да работи и се оказа че като издърпам ключа от контакта, при оставен консуматор и отворена врата не свири, а плюсът не се прекъсва.Трябва да сменям пак клемореда за да просвири.
Последна промяна от ZEDYCUS на Пон 11 окт 2010 7:54, променено общо 1 път.
Таблото с бушоните при б3 и б4 е еднакво. В инсталациите има някои разлики обаче. Зумера го имам, сложил съм го на б3-ката, обаче не свири. А на б4-ката работеше. Как се захранва самото гнездо за релето, че хвърчаши релета и жици не искам...
качил съм цялото табло от Б4 с инсталацията му(копчета, ключ за фаровете, за контактния ключ, табло, борд...) ако има значение
58L- е на букса L/04 (взема сигнал от задния ляв габарит- А1/04) 58R- на L/03 (от заден десен габарит на А2/02) 85- на L/02 (маса от ключетата за вратите, аз я хванах от кабела за плафона) 86- Н1/07 (АСС)
добавих пинове на букса L и нещата станаха като оригинални