Изтече ми хидравличното масло!
- xaxobgcc
- Автомобил:
- Двигател:
Изтече ми хидравличното масло!
Значи извадил се е мъркуча който почва от хидравличната помпа и отива някъде под казанчето за спирачната течност. Извадил се от нещо метално. Та въпроса ми е дали само като го напъхам и затегна се оправя или трябва да търся нов. И ако някой каже как се сваля защото тод тва казанче с ABS е супер неудобно.
-
jerrry
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега,според мен няма начин да се е извадил
най-вероятно се е скъсал там...
така или иначе трябва да се свали и го носиш във някоя фирма за възстановяване-запресоват го наново със същия накрайник(или друг)
другата алтернатива е нов,обаче цифрата е голяма
според мен със скоба няма да стане защото налягането е много голямо там,но нищо не пречи да пробваш
съжалявам че не мога да ти кажа адреса на някоя такава фирма,но мисля че имаше писано тука по въпроса
най-вероятно се е скъсал там...
така или иначе трябва да се свали и го носиш във някоя фирма за възстановяване-запресоват го наново със същия накрайник(или друг)
другата алтернатива е нов,обаче цифрата е голяма
според мен със скоба няма да стане защото налягането е много голямо там,но нищо не пречи да пробваш
съжалявам че не мога да ти кажа адреса на някоя такава фирма,но мисля че имаше писано тука по въпроса
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
В Стамболийски е фирмата за маркучи, дето ти трябва. Ползват качествени консумативи. Даже и да не е наред нещо маркуча (напукан или нещо друго) ще ти направят нов за нула време (даже и едно кафе от автомата пред вратата няма да си испил) и не е много скъпо!
След малко като допълнение ще пиша и телефона им.
Така!
Фирма: Буллад
гр. Стамболийски, ул 'Сливница' 8
тел: 0339/47 38
Късмет!
След малко като допълнение ще пиша и телефона им.
Така!
Фирма: Буллад
гр. Стамболийски, ул 'Сливница' 8
тел: 0339/47 38
Късмет!