Изтече ми хидравличното масло!
- xaxobgcc
- Автомобил:
- Двигател:
Изтече ми хидравличното масло!
Значи извадил се е мъркуча който почва от хидравличната помпа и отива някъде под казанчето за спирачната течност. Извадил се от нещо метално. Та въпроса ми е дали само като го напъхам и затегна се оправя или трябва да търся нов. И ако някой каже как се сваля защото тод тва казанче с ABS е супер неудобно.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега,според мен няма начин да се е извадил
най-вероятно се е скъсал там...
така или иначе трябва да се свали и го носиш във някоя фирма за възстановяване-запресоват го наново със същия накрайник(или друг)
другата алтернатива е нов,обаче цифрата е голяма
според мен със скоба няма да стане защото налягането е много голямо там,но нищо не пречи да пробваш
съжалявам че не мога да ти кажа адреса на някоя такава фирма,но мисля че имаше писано тука по въпроса

така или иначе трябва да се свали и го носиш във някоя фирма за възстановяване-запресоват го наново със същия накрайник(или друг)
другата алтернатива е нов,обаче цифрата е голяма

според мен със скоба няма да стане защото налягането е много голямо там,но нищо не пречи да пробваш

съжалявам че не мога да ти кажа адреса на някоя такава фирма,но мисля че имаше писано тука по въпроса
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
В Стамболийски е фирмата за маркучи, дето ти трябва. Ползват качествени консумативи. Даже и да не е наред нещо маркуча (напукан или нещо друго) ще ти направят нов за нула време (даже и едно кафе от автомата пред вратата няма да си испил) и не е много скъпо!
След малко като допълнение ще пиша и телефона им.
Така!
Фирма: Буллад
гр. Стамболийски, ул 'Сливница' 8
тел: 0339/47 38
Късмет!
След малко като допълнение ще пиша и телефона им.
Така!
Фирма: Буллад
гр. Стамболийски, ул 'Сливница' 8
тел: 0339/47 38
Късмет!