Здравейте,
нов съм във форума, порових се тук там, но не срещнах моя проблем. С Б5 съм и на шофьорската седалка не и работи подгряването. Всъщност, дава признаци че работи, но когато си иска. Случвало се е при висока скорост (150км/ч) да загрее почти до запалване. Дясната седалка работи безотказно. Ходих при двама ел.техници - и двамата ме върнаха без дори да ровят по колата, със съвет да сменя седалката с нова. Моля, дайте някакъв отговор, че май сам ще трябва да се справя с проблема. Предварително благодаря!
Подгряваща седалка
-
- Автомобил:
- Двигател:
- zvera92
- Автомобил: Vw Passat
- Двигател:
Re: Подгряваща седалка
Колега,аз от както имам пасата съм пускал подгряването само да го пробвам!Ти толко ли често го ползваш,за да ти е такъв проблем?
- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
Re: Подгряваща седалка
zvera92 написа:Колега,аз от както имам пасата съм пускал подгряването само да го пробвам!Ти толко ли често го ползваш,за да ти е такъв проблем?
колега не виждам защо да не си ползваш подгряването на седалките,аз лично когато е по студено го пускам първоначално на "5" и след това го свалям на "2-3",а и щом при по-висока скорост загрява толко много си мисля че може да се стигне до по-сериозни последствия
поздрави