Подгряваща седалка

Техническа и сервизна информация за Passat
batangoster
Автомобил:
Двигател:

Подгряваща седалка

Мнениеот batangoster » Вто 09 ное 2010 22:04

Здравейте,
нов съм във форума, порових се тук там, но не срещнах моя проблем. С Б5 съм и на шофьорската седалка не и работи подгряването. Всъщност, дава признаци че работи, но когато си иска. Случвало се е при висока скорост (150км/ч) да загрее почти до запалване. Дясната седалка работи безотказно. Ходих при двама ел.техници - и двамата ме върнаха без дори да ровят по колата, със съвет да сменя седалката с нова. Моля, дайте някакъв отговор, че май сам ще трябва да се справя с проблема. Предварително благодаря!

Потребителски аватар
zvera92
Автомобил: Vw Passat
Двигател:

Re: Подгряваща седалка

Мнениеот zvera92 » Сря 10 ное 2010 0:16

Колега,аз от както имам пасата съм пускал подгряването само да го пробвам!Ти толко ли често го ползваш,за да ти е такъв проблем?

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Сря 10 ное 2010 9:01

zvera92 написа:Колега,аз от както имам пасата съм пускал подгряването само да го пробвам!Ти толко ли често го ползваш,за да ти е такъв проблем?

колега не виждам защо да не си ползваш подгряването на седалките,аз лично когато е по студено го пускам първоначално на "5" и след това го свалям на "2-3",а и щом при по-висока скорост загрява толко много си мисля че може да се стигне до по-сериозни последствия

поздрави :wink:

Потребителски аватар
BRUKLLIN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BRUKLLIN » Сря 10 ное 2010 13:08

Върни се в “Passat”