Здравейте! Имам следният проблем. Наскоро смених два горни десни носача плюс ремонт на компресора на климатика и почистване на тръбите (само за информация). Мисля, че точно след това започна проблема. При първо палене на колата за деня, когато запаля светва за малко лампата за АБС и загасва (при самото палене става въпрос), кажи-речи премигва за 1-2 секунди. Другото е, че като че ли по бавно пали. В сравнение с миналата зима в най-големите студове палеше от раз, а сега тия дни когата сутрин имаше слана палеше малко бавно. Дали АБС му има нещо и заради него пали по-бавно. Мерси на всички.
P.S. става дума за Пасат 97г. АФН 1.9тди 110коня
Проблем с ABS?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с ABS?
Последна промяна от marmot123 на Чет 04 ное 2010 9:25, променено общо 1 път.
- zvera92
- Автомобил: Vw Passat
- Двигател:
Re: Проблем с ABS?
няма да е лошо да кажеш ква ти е колата,ако искаш по-бърз отговор?
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Нормално е индикацията на таблото за АБС да примигне за малко и да изгасне. Не знам да има връзка с паленето, освен че сработва системата и проверява датчиците/което не е сериозен консуматор на ток/.
И на мен започна от ок месец да ми запалва по трудно/моя двиг. е бенз/, но се оказа че трябва да си профилактирам палеца и дистрибуторната капачка, а също и разстоянието на свещите.
И на мен започна от ок месец да ми запалва по трудно/моя двиг. е бенз/, но се оказа че трябва да си профилактирам палеца и дистрибуторната капачка, а също и разстоянието на свещите.
- zvera92
- Автомобил: Vw Passat
- Двигател:
[quote="marmot123"] Дали АБС му има нещо и заради него пали по-бавно.
Koлега,ти осъзнаваш ли какво говориш?
АБС-а няма нищо общо с паленето!Търси причината в друго!
Koлега,ти осъзнаваш ли какво говориш?