Здравейте колеги!
Решил съм се да купувам Passat B 5.5 около 2002-2003, но преди да плащам ми се ще да мине през цялостна диагностика. Набелязал съм вече няколко добри екземпляра и реших да попитам къде е най-удачно да закарам 2 от тях на пълна диагностика (повечето джамбази са корави и не се навиват на прегледи)? Четох по форума за клубните сервизи, Порше-Изток и Юнион Трейд, но все пак да питам къде като уговоря час ще ми свършат добра работа и ще ми кажат какво не е наред?
Благодаря предварително!
Диагностика на Passat B 5.5 с цел купуване.
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Re: Диагностика на Passat B 5.5 с цел купуване.
Здравей колега.
Направо се свържи на ЛС или на посочените телефони с колегите от радел клубни сервизи и се уговори. Който може да поеме ангажимент за този модел пасат(т.е. има и програма за разговор с компютъра) в определения ден и час ще ти свърши работа. Аз имам впечатления от всички, така че действай спокойно. Тъкмо, ако ти допадне човека и мястото и закупиш автомобила ще си има личен лекар
.
Другите два сервиза ще ти свършат вероятно същата работа, но срещу повече пари.
Направо се свържи на ЛС или на посочените телефони с колегите от радел клубни сервизи и се уговори. Който може да поеме ангажимент за този модел пасат(т.е. има и програма за разговор с компютъра) в определения ден и час ще ти свърши работа. Аз имам впечатления от всички, така че действай спокойно. Тъкмо, ако ти допадне човека и мястото и закупиш автомобила ще си има личен лекар

Другите два сервиза ще ти свършат вероятно същата работа, но срещу повече пари.
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Dpop написа:Другите два сервиза ще ти свършат вероятно същата работа, но срещу повече пари.
Доста повече пари!И понякога послъгват!
Даже по-добре виж някой който разбира и го води с теб!Ще му заплатиш услугата и готово!Все пак не купуваш кола за 2000лв!
- RadoShopa
- Автомобил: Vw Passat
- Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
- Контакти:
k_garchev написа:Dpop написа:Другите два сервиза ще ти свършат вероятно същата работа, но срещу повече пари.
Доста повече пари!И понякога послъгват!
Даже по-добре виж някой който разбира и го води с теб!Ще му заплатиш услугата и готово!Все пак не купуваш кола за 2000лв!
Виж виж,не като мен

Това се опитвам и аз да избегна - да дам една торба пари за варел.
Благодаря на колегите k_garchev и Dpop, ще потърся някой от клубните сервизи да дойде с мен при оглед, и после да правим диагностика.
Благодаря на колегите k_garchev и Dpop, ще потърся някой от клубните сервизи да дойде с мен при оглед, и после да правим диагностика.
HokayT написа:Това се опитвам и аз да избегна - да дам една торба пари за варел.
Хубаво е тая диагностика да се направи в движение, а не на място. Автокъщите нямат рег. номера и не знам как ще я караш тази кола. Внимавай с огледа.
Повечето коли все някак са докарани с номера (временни на име), все пак ако искат да си продават стоката, поне един тест драйв може да предложат. Ако може тест драйв, значи може и до сервиза да я закараме
Поне така разсъждавам аз де, пък и други приятели така си купиха - първо с преглед.

Поне така разсъждавам аз де, пък и други приятели така си купиха - първо с преглед.
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
HokayT написа:Повечето коли все някак са докарани с номера (временни на име), все пак ако искат да си продават стоката, поне един тест драйв може да предложат. Ако може тест драйв, значи може и до сервиза да я закараме![]()
Самия продавач,ако веднага се съгласи автомобила да бъде прегледан в сервиз,може и да не го гледате!Но почне ли да увърта бягайте...
- RadoShopa
- Автомобил: Vw Passat
- Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
- Контакти:
Абе ако човек е запознат с нещата донякъде и си е тарикат.....тарикат с тариката (джамбаза) по може да се разбере
Чудно ми е само дали те са запознати с всички кусури по колите,все пак не са 4-5,а доста повече!Според мен не,но не купувам всеки ден коли да знам точно как е
На Горубляне май е трудно с тест драйв-а,но както се уговориш-това е 
И в тоя ред на мисли : http://www.vbox7.com/play:72f428da
Скоро го засякох някъде,но тук ли беше не помня,ако се повтаря SORRY 

И в тоя ред на мисли : http://www.vbox7.com/play:72f428da

Последна промяна от RadoShopa на Пет 07 яну 2011 20:57, променено общо 1 път.
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
пове4ето свестни коли са форумни,за разлика от автокъщите