Zdravko Zankov написа:Здравейте!Да ползвам темата на колегата.Някой правил ли е опит да обезшуми купето?В смисъл вътре да е по-тихо!Всички гърнета са ми здрави,но мотора реве прилично.Особено при 3 000 оборота,преди и след 3 000 е поносимо ама пак ме дразни.На старото ми Ауди 80 Б3 шум вътре почти нямаше.
Zdravko Zankov написа:Здравейте!Да ползвам темата на колегата.Някой правил ли е опит да обезшуми купето?В смисъл вътре да е по-тихо!Всички гърнета са ми здрави,но мотора реве прилично.Особено при 3 000 оборота,преди и след 3 000 е поносимо ама пак ме дразни.На старото ми Ауди 80 Б3 шум вътре почти нямаше.
Golf_Diesel_ написа:Като изляза извън града и като вдигна повече от 70 вътре започва да вее яко от предните врати.Точно горе където е чупката на прозореца на вратата не уплътнява.От дясната страна като си вдигна до горе стъклото много духа, но като го смъкна с 5мм примерно надолу и спира, но от шофьорската страна не е така.Като вдигна 120 и нагоре не можеш да си разбереш приказкатаВ уплътненията ли ми е проблема и как да го реша
passenger написа:Golf_Diesel_ написа:Като изляза извън града и като вдигна повече от 70 вътре започва да вее яко от предните врати.Точно горе където е чупката на прозореца на вратата не уплътнява.От дясната страна като си вдигна до горе стъклото много духа, но като го смъкна с 5мм примерно надолу и спира, но от шофьорската страна не е така.Като вдигна 120 и нагоре не можеш да си разбереш приказкатаВ уплътненията ли ми е проблема и как да го реша
Мисля че това което ти предлагат колегите най-лесно и бързо можеш да тестваш като в пролуката в която влиза стъклото горе натъпчеш ивица плат и да затвориш прозореца. Така поне ще знаеш дали шума идва от това че стъклото не се вдига до край и от там се "просмуква" свистенето.
Другото което е просто прекарай една отвертка отвертка в улея от край до край за да видиш дали няма някой боклук (като листо при мен), което да пречи на стъклото да бъде вдигнато догоре.
Честно казано ми се струва ненормално и двете врати да се изметнат така че да не се затвярят плътно.
Zdravko Zankov написа:Здравейте!Гергин позна.Нямам катализатор,някво гъне има там.Та казваш от него да е проблема-да го махна или да сложа друго?А иначе силна музика има във возилото,ама не мое само така да се кара.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта