Тъй като нямам тази екстра в колата, реших сам да си я направя.Нужна ми е обаче вашата помощ за някой неща.
1.Какъв тип кантал трябва да си купя ( сечение, ориентировъчна дължина ).Другият начин е да купя подгряваща седалка от Метро за 20 лв. и да я разфасовам.
2.Имам оригинални копчета и бях срещал във форума схема, кое как се вързва, но сега не мога да я намеря.
3.Може и нещо да съм изпуснал, но съвети не отказвам.
П.С.Изчетох темите във форума, но за Б5 така и не намерих по-конкретно обяснение.
Схема за подгрев на седалки B5.
- BRUKLLIN
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Схема за подгрев на седалки B5.
viewtopic.php?f=5&t=159734
В тази тема е описано как се преправя копчето да работи без датчика за заетост!Пише и кое къде се връзва,ако имаш леки познания по електротехника или достатъчно желание е елементарно.
Вземи си подгряваща калъфка от метро,и я пъхни под тапицерията.Те имат вградено термо реле което при нагряване изключва нагревателя и като се охлади пак го включва!Най удачно е така защото бързо стопля дупето в студа.
Аз съм с така направено подгряване още преди регистрацията ми във форума и нямам снимки!
В тази тема е описано как се преправя копчето да работи без датчика за заетост!Пише и кое къде се връзва,ако имаш леки познания по електротехника или достатъчно желание е елементарно.
Вземи си подгряваща калъфка от метро,и я пъхни под тапицерията.Те имат вградено термо реле което при нагряване изключва нагревателя и като се охлади пак го включва!Най удачно е така защото бързо стопля дупето в студа.
Аз съм с така направено подгряване още преди регистрацията ми във форума и нямам снимки!
Re: Схема за подгрев на седалки B5.