Проблем с AIRBAG
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с AIRBAG
Колеги появи ми се проблем в AIRBAG Internal Control modul memory error И VAG-Com не може да го изчисти съответно и лампата си свети някой може ли да м3е посъветва как да го отстраня?
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Re: Проблем с AIRBAG
А какво ти излиза като грешка?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами това същото а номера 65535
-
- Автомобил:
- Двигател:
VAG-KOMMANDER
-
- Автомобил:
- Двигател:
Извинявай колега ?какъв е този WAG-Komander
-
- Автомобил:
- Двигател:
Сигурно ли е, че командера ще изчисти тази грешка, защото и аз имам такава грешка. Ако има някой колега от София с ВАГ командер, искам да го помоля да направим една проба дали ще се изтрие грешката.Иначе грешката е номер 65 535.Мерси.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Иначе за този кабел трябва да става дума http://cgi.ebay.com/ebaymotors/VAG-K-CA ... veQ5fTools Иначе по нашенско го продават по 90-100 пари. Аз съм се замислил да го взимам, но нека някой колега който е работил с него да каже, дали трие грешка номер 65 535, че вече имам един обикновен кабел, който не може да трие тази грешка.
- nistel_87
- Автомобил: Honda Accord 2007
- Двигател: i-ctdi
И аз имам същия проблем с Airbag-а не може да се изтрие грешката с Vag-com,обаче не съм обръщал внимание кои номер е. От шофьорския Airbag ми е проблема и майстор ми каза,че наи вероятно е лентов кабел. Давам на контакт светва лампата-гаси се,после паля и след 2-3 секунди пак светва Аирбега. С Vag-comander не съм пробвал,но ако се премахне грешката значи не е било лентов кабел.
-
- Автомобил:
- Двигател:
колеги аз имам VAG-Tacho и като гледам то има същите функции на Commander дали ще мога с него да я изчистя?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами пробвай колега тъкмо ще кажеш дали става, че и аз имам същата грешка.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги никой ли не знае може ли ваг-commander да изтрие грешка с номер 65 535.И ако не може с какво се трие тя.
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
На мен ми се появи на пасата също ужасен проблем !
- boreto1977
- Автомобил: passat 3BG T4 Caravelle syncro
- Двигател: AVF 2003 ACV 2001
Вътрешен контрол модул памет Грешка
Възможни причини
Контрол Модул жилища спукан> Контролен Модул wet
Окабеляване от / до контролния модул дефектни
Контрол Модул дефектни
Напрежение или смлени проблем
Възможни решения
Проверете / Чисто свързване от / за контрол модул
Модул Замяна на контрол
Проверка за напрежение предлагане или смлени проблем (и), включително основни / връзки по батерията.
Специални бележки
Тази грешка не трябва да се вземат предвид когато се намира в голяма и / или критични система (въздушна възглавница, ABS и др.)
Когато се съхранява в други важни системи (радио и т.н.) общите предложение е да го игнорирате, освен ако забележите функционални ограничения. В рамките на гаранционния срок търговците обикновено се изисква да заменят тези модули за контрол, но има няколко дела с подобни кодове, когато те стават игнорира поради пропуски в контролния модул софтуер. Ако се съмнявате се обърнете към технически бюлетини и други подобни документи, предоставени от производителя на превозното средство.
Audi Airbag 6 и 7
Проблем: вина на ускорение сензор може да доведе до по-горе грешка.
Решение: Сменете модул Airbag контрол и двата сензора ускорение.
Audi Airbag 8
Проблем: Поради под напрежение на модула за контрол не завършва, че е самостоятелно теста успешно.
Решение: Сменете контрол Airbag модул и поставете под напрежение релейни защити за него.
Някои големи блокове TDI, които имат вакуум линия, водеща към тях
Проблем: Вакуум линия счупени, или преди, или вътре в ECU ECU.
Решение: Проверете и ремонт вакуум линии на ECU и вътре в ECU.
гугъл е велик преводач

Възможни причини
Контрол Модул жилища спукан> Контролен Модул wet
Окабеляване от / до контролния модул дефектни
Контрол Модул дефектни
Напрежение или смлени проблем
Възможни решения
Проверете / Чисто свързване от / за контрол модул
Модул Замяна на контрол
Проверка за напрежение предлагане или смлени проблем (и), включително основни / връзки по батерията.
Специални бележки
Тази грешка не трябва да се вземат предвид когато се намира в голяма и / или критични система (въздушна възглавница, ABS и др.)
Когато се съхранява в други важни системи (радио и т.н.) общите предложение е да го игнорирате, освен ако забележите функционални ограничения. В рамките на гаранционния срок търговците обикновено се изисква да заменят тези модули за контрол, но има няколко дела с подобни кодове, когато те стават игнорира поради пропуски в контролния модул софтуер. Ако се съмнявате се обърнете към технически бюлетини и други подобни документи, предоставени от производителя на превозното средство.
Audi Airbag 6 и 7
Проблем: вина на ускорение сензор може да доведе до по-горе грешка.
Решение: Сменете модул Airbag контрол и двата сензора ускорение.
Audi Airbag 8
Проблем: Поради под напрежение на модула за контрол не завършва, че е самостоятелно теста успешно.
Решение: Сменете контрол Airbag модул и поставете под напрежение релейни защити за него.
Някои големи блокове TDI, които имат вакуум линия, водеща към тях
Проблем: Вакуум линия счупени, или преди, или вътре в ECU ECU.
Решение: Проверете и ремонт вакуум линии на ECU и вътре в ECU.
гугъл е велик преводач

powerstar написа:Геле от София е тел. 0894 *****, километражи, ключове, аирбаг.....
Колега пауърстар/Геле, вече си предупреден за нерегламентирана търговия достатъчно ясно с оцветяване на ник-а. Телефона по-горе си го давал преди за връзка с теб, а сега пък е на Геле!?
Не си първият, който иска да търгува тук, без да се съобразява с установения ред. Това е последно предупреждение, или се регистрирай като търговец, или преустанови нерегламентираната търговия. В противен случай, екипът ще вземе съответните мерки, водещи до същия резултат.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега що се палиш толкова
?????
Да аз съм Геле и ника ми е powerstar. Как разбра че правя търговия
хвърля боб ли... Човека ако иска ще ми се обади и ще му закача колата, защото имам доста софт и букси. Кой говори за търговия или за печалба. Нещо си влезнал в грешка.....Писал съ че ми е хоби да човъркам по електрониката на колиците, а не по джебовете на хората....
Лек ден колега и благодаря за оцветения ми ник... 

Да аз съм Геле и ника ми е powerstar. Как разбра че правя търговия