Здарвйте колеги,имам проблем с централното заключване на Пасат Б3.При поредното ми заключване просто централното отказа.Оказа се че бушона за централното,плафоните,часовника и запалката е изгорял смених го с 20А въпреки че трябва да е 15А (понеже нямах друг в момента) и на другата сутрин акумолатора беше изтощен,което означава че има някаква прекомерна консумация.Следващата ми стъпка беше да изключа един по един всички консуматори които са захранени от този бушон и да замервам с мултицеда дали има консумация,накрая изключих запалката,помпата на централното,всички куплонзи за централното в четирите врати,таблото с часовника и плафоните,но консумацията все още беше над 10А

След това свалих таблото с бушоните и прозваних с мултицеда на кои крака на куплонзи дава ток въпросния бушон и открих че консумацията идва от куплунг "L" крак "7" . Този куплунг "L" е за задната част на купето.Сега трябва да открия къде между таблото и някоя част от централното има консумация (съмнявам се за протрит кабел).Моля,ако някаой се е зблъсквал с това нещо или има някаква информация да помогне

Благодаря ви предварително