Колеги,моля ви за помощ!!! От както имам книжка (две години) съм горд притежател на Б4.В началото всичко беше наред,баща ми реши да направим пълно обслужване на колата,за да не се претрепя някъде,всичко по ходова част и преформанс :Р все още е 6 точки

, но уви имах интериорни проблемчета : задните прозорци не се отваряха,предния десен беше със собствено мнение,задната дясна врата не се отваряше отвън и още доста други,които не си спомням в момента

Намерих и проблема, предишният собственик е мундар(за жалост не мога да го търся,щото колата беше служебна)!!!Един ден ,още от първите с книжка , мн здраво я издрах от дясно в един стълб и сгънах леко вратата,събрах от закуски и айде на бояджия/тенекеджия ,та този го питах не може ли да ми я оправи да се отваря вратата,погледна и каза,че патрона (нз как се казва тази част) изобщо не бил за тази кола, издържах го това, две години отварях на всеки дръзнал да използва дясната страна,но вчера и лявата взе да отказва,ядосах се и дръпнах по-силно и....дръжката ми остана в ръката
Вече съм по-голям,почвам работа и реших,че няма да оставя нещата така искам Пасатчо да грее и блести по улиците,та ако някой ми влезе в положението и знае майстори за ел.стъкла и врати в района на Пловдив да пише.
Благодарско предварително !!!!