Здравейте колеги, задната ми чистакча не искаше да пръска течност на стъклото. Посе видях под шофьорската седалка локва от същата течност. Някой знае ли къде точно минава маркучлето и как да стигна до него ? Колата е Passat 2003 1.9 TDI комби.
Благодаря предварително.
Проблем, купето се пълни с вода от чистачките! Пасат 2003
Re: Проблем, купето се пълни с вода от чистачките! Пасат 2003
Ако някой знае как се разглабя прага до вратите .... Пък ако сложи и снимчица ще съм много благодарен. Аз погледнах и се оказа че е един голям пластмасов капак от предния до задния калник чак. Не ми се иска да го изкъртя в търсене на проклетото маркучле.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да, такъв е прага отвътре.На щипки е,вадил съм го с дърпане,отзад напред.Една по една излизат щипките.
Не знам къде е маркучето,но оттам трябва да минава.Виж и под пластмасовата степенка вляво до педала на съединителя,навътре към калника.Може маркучето да има снадка някъде и да се е извадила.

Не знам къде е маркучето,но оттам трябва да минава.Виж и под пластмасовата степенка вляво до педала на съединителя,навътре към калника.Може маркучето да има снадка някъде и да се е извадила.

А самия заден край на този капак свързан ли е с един капак който влиза и под седалката ( задната ) и е завит с винт? Тоест трябва л;и да махна първо този капак и после да дърпам прага ?

Утре ще се пробвам колега. Ще снимам стъпка по стъплка какво съм трошил
Дано каркуча се окаже там
Притеснява ме само да не скапа оплътнението ... но каквото сабия покаже 

-
- Автомобил:
- Двигател:
гуменото уплътнение си стои на място,само пластмасовия праг излиза.Ще повдигнеш кечето с мокета и сигурно ще видиш снопа кабели и маркучето
Намери си топло място,защото в студа пластмасите се втвърдяват и може да счупиш нещо.

Намери си топло място,защото в студа пластмасите се втвърдяват и може да счупиш нещо.
Хитроооооо
Ще оставя TDI печката да загрее хубаво купето и тогава ще се пробвам