valku написа:Колега това ми прилича на лагер, ако греша моля да ме извиниш!Нека по-разбиращите да се намесят...
Mish87 написа:valku написа:Колега това ми прилича на лагер, ако греша моля да ме извиниш!Нека по-разбиращите да се намесят...
Благодаря колега за отговора, но малко ме съмнява да е лагерИмах скапан лагер на задна дясна, и виеше безобразно - нищо общо с това което се появява отпред
valku написа:Mish87 написа:valku написа:Колега това ми прилича на лагер, ако греша моля да ме извиниш!Нека по-разбиращите да се намесят...
Благодаря колега за отговора, но малко ме съмнява да е лагерИмах скапан лагер на задна дясна, и виеше безобразно - нищо общо с това което се появява отпред
Ясно колега. Успех с решаването на проблема!
Iezekil написа:май сам си си отговорил-вятър.Имам случай след смяна на предно стъкло така хванах,че има шупла.Презалепиха го и спря,но звука беше като свирене по-скоро.Провери си стъклото дали е оригиналното.
Zdravko Zankov написа:А над 70 км,как е?Ако си мислиш за стъкло-свали кората и прекарай стъклото в почти свалено положение.Ще видиш болтове на планките за реглаж.Пробвай със наместване на стъклото,В смисъл-разхлабваш,наместваш и пак затягаш.После пробваш.Аз имах гадно свистене,но при мен даже не се и движеше по рамката,а си излизаше навън.По тоя начин го наместих,и даже виждам,че механизма се движи по-равномерно.Преди стъклото се сваляше на тласъци и удари.А относно преден лагер-имай впредвид,че е прав,а не конусен като задния.Задния конусен при завой му се променя натоварването.И затова му се променя шума.Докато отпред си е почти едно и също.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 99 госта