имам си аз един шум,виене при скорост около 70км/ч, след това заглъхва, а при ниска скорост 30-40км/ч едно тежко стържене, което се усеща много в краката на пасажера отпред(на равни интервали е жът-жът-жът нещо такова).Мислех, че ще да е преден десен лагер и го сменихме с моя човек ама ....нищо остана си

Това стържене на ниска скорост се усеща дори малко във волана.
Няма значение дали е на скорост или не.
Амортисьори сменени с Билщайн, тампони макферсони сменени с оригинални.Тежестите на полуоската са си там.Маслото в скоростите си има.Не е гуми, джанти.Просто този шум си го имам от доста време, но всеки път като сме я слушали дигната на крик, и като я завъртим на 2-3-та и пуснем по инерция се чуваше съвсем лек шум в преден десен лагер, който го сменихме сега ама за нищо май

Та питането ми е, възможно ли е този шум да идва от карета външни, вътрешни или пък по-лошото диференциал, щото преди като, че ли не се усещаше толкова, ама сега си се чува по явно, а и дразни това виене, бучене.
П.С
Интересното е, че с по-тесните зимни гуми 185/65/15 със стоманени джанти се чува по слабо от летните 195/60/15.И, че колата тегли надясно без да износва гуми.Мой познат ми прави реглажа.
Благодарско на всички включили се