Мерси предварително
ТРЪБИЧКА ЗА ПРЪСКАЛКА НА ЗАДНОТО СТЪКЛО
ТРЪБИЧКА ЗА ПРЪСКАЛКА НА ЗАДНОТО СТЪКЛО
На някои ако му се намира тръбичка и пръскалка за задното стъкло да пише...
Мерси предварително
Мерси предварително
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Re: ТРЪБИЧКА ЗА ПРЪСКАЛКА НА ЗАДНОТО СТЪКЛО
lgpower написа:На някои ако му се намира тръбичка и пръскалка за задното стъкло да пише...
Мерси предварително
Тя върви цицката с морторчето
-
psstv18rp
- Автомобил:
- Двигател:
Не, при мен го нямаше декоративното капаче и пръскалката си стърчеше. Веднъж минавах зад колата с някакав сак на рамо и понеже беше в гаража (теснотия) закачиш пръскалката със сака.
Остатъка го извадих като завих винтче за дърво в него и го дръпнах с клещи. Лесно излезе. Тя не е много здраво наблъскана, защото трябва да може и да се върти (за насочване на струйката) - затова е скосена от едната страна.
Но сигурно има риск, все пак пластмасата е на над 10 години.
Остатъка го извадих като завих винтче за дърво в него и го дръпнах с клещи. Лесно излезе. Тя не е много здраво наблъскана, защото трябва да може и да се върти (за насочване на струйката) - затова е скосена от едната страна.
Но сигурно има риск, все пак пластмасата е на над 10 години.
- vlukarev
- Автомобил:
- Двигател:
Аз си купих тръбичката в комплект със задната част от UNITRADE - 17 лв. За да се смени се сваля кората на задната врата. Ако вкараш само тръбичката без да сваляш кората няма да стане. Водата ще тече и вътре - като отвориш ще разбереш защо (тръбичката не трябва да се върти като пръска!!!). От там си купих и декоративното капаче 2.50 лв.
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Бе как не върти, бе хора?!? Че то даже има и едно жлебче вътре, че да не превърта и да може да се постави правилно
На мен ми се въртеше, докато не го счупих собственоръчно
и след като се оказа, че вътре е с окисни язви и не можах да вкарам две нови, сега си отбацах една дупка над стъклото, прекарах си до там тръбичката и си църкам отгоре с една постоянна цвъчка с две дупчици (като за предното джам) 
На мен ми се въртеше, докато не го счупих собственоръчно