Описание на английски или руски за Passat B5.5 ???

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
lz1kka
Автомобил: Audi S7
Двигател:
Контакти:

Описание на английски или руски за Passat B5.5 ???

Мнениеот lz1kka » Съб 23 дек 2006 22:14

Здравейте!

От доста време насам се опитвам да намеря книжка за колата на англииски (Passat B5.5 - комби) понеже моята е на италиански, но уви не успявам. Ще помоля някой ако може да помогне да помага :D

Потребителски аватар
orgasmatron
Автомобил: Passat B4 Syncro
Двигател: AGG
Контакти:

Мнениеот orgasmatron » Съб 23 дек 2006 23:49

привет

http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=page01

не знам дали си проверявал тук, но има две книжки за пасат 2001 година, едната е на руски и е сканирана другата е на английски - пдф

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Нед 24 дек 2006 11:19

lz1kka,
имам няколко неща, ама са събирани основно от тоя сайт, дето ти го прати orgasmаtron. Значи имам passat_2001.pdf - 1229 kB, имаше и за разликите Б5-Б5.5, нелоша книжка на руски /е, за Б5 е, и то от по-старите, ама разликите са незначителни/ - 114 МB, абе доста неща имам - почти цяло CD /не всичко е за Б5/. Ако не ти е спешно, да го копирам и да го дам на брат ми /той живее в Пловдив, и по 31.12 ще си идва/ ?

Потребителски аватар
lz1kka
Автомобил: Audi S7
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lz1kka » Вто 26 дек 2006 20:21

Благодаря на всички отзовали се... прегледах линка който ми дадохте и наистина има опътване на руски и английски но за жалост има много неща които липсват, като описанието на радиото, светенето в различни цветове на индикациите по таблото и т.н. Дали е възможно да се намери пълното ръководство понеже това по-скоро ми прилича на описание на автомобила отколкото на ръководство за експлоатация... Иначе и това е доста полезно и ще си го напечатам да го изчета...

Върни се в “Passat”