От доста време насам се опитвам да намеря книжка за колата на англииски (Passat B5.5 - комби) понеже моята е на италиански, но уви не успявам. Ще помоля някой ако може да помогне да помага
Описание на английски или руски за Passat B5.5 ???
- lz1kka
- Автомобил: Audi S7
- Двигател:
- Контакти:
Описание на английски или руски за Passat B5.5 ???
Здравейте!
От доста време насам се опитвам да намеря книжка за колата на англииски (Passat B5.5 - комби) понеже моята е на италиански, но уви не успявам. Ще помоля някой ако може да помогне да помага
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
привет
http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=page01
не знам дали си проверявал тук, но има две книжки за пасат 2001 година, едната е на руски и е сканирана другата е на английски - пдф
http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=page01
не знам дали си проверявал тук, но има две книжки за пасат 2001 година, едната е на руски и е сканирана другата е на английски - пдф
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
lz1kka,
имам няколко неща, ама са събирани основно от тоя сайт, дето ти го прати orgasmаtron. Значи имам passat_2001.pdf - 1229 kB, имаше и за разликите Б5-Б5.5, нелоша книжка на руски /е, за Б5 е, и то от по-старите, ама разликите са незначителни/ - 114 МB, абе доста неща имам - почти цяло CD /не всичко е за Б5/. Ако не ти е спешно, да го копирам и да го дам на брат ми /той живее в Пловдив, и по 31.12 ще си идва/ ?
имам няколко неща, ама са събирани основно от тоя сайт, дето ти го прати orgasmаtron. Значи имам passat_2001.pdf - 1229 kB, имаше и за разликите Б5-Б5.5, нелоша книжка на руски /е, за Б5 е, и то от по-старите, ама разликите са незначителни/ - 114 МB, абе доста неща имам - почти цяло CD /не всичко е за Б5/. Ако не ти е спешно, да го копирам и да го дам на брат ми /той живее в Пловдив, и по 31.12 ще си идва/ ?
- lz1kka
- Автомобил: Audi S7
- Двигател:
- Контакти:
Благодаря на всички отзовали се... прегледах линка който ми дадохте и наистина има опътване на руски и английски но за жалост има много неща които липсват, като описанието на радиото, светенето в различни цветове на индикациите по таблото и т.н. Дали е възможно да се намери пълното ръководство понеже това по-скоро ми прилича на описание на автомобила отколкото на ръководство за експлоатация... Иначе и това е доста полезно и ще си го напечатам да го изчета...