От доста време насам се опитвам да намеря книжка за колата на англииски (Passat B5.5 - комби) понеже моята е на италиански, но уви не успявам. Ще помоля някой ако може да помогне да помага
lz1kka,
имам няколко неща, ама са събирани основно от тоя сайт, дето ти го прати orgasmаtron. Значи имам passat_2001.pdf - 1229 kB, имаше и за разликите Б5-Б5.5, нелоша книжка на руски /е, за Б5 е, и то от по-старите, ама разликите са незначителни/ - 114 МB, абе доста неща имам - почти цяло CD /не всичко е за Б5/. Ако не ти е спешно, да го копирам и да го дам на брат ми /той живее в Пловдив, и по 31.12 ще си идва/ ?
Благодаря на всички отзовали се... прегледах линка който ми дадохте и наистина има опътване на руски и английски но за жалост има много неща които липсват, като описанието на радиото, светенето в различни цветове на индикациите по таблото и т.н. Дали е възможно да се намери пълното ръководство понеже това по-скоро ми прилича на описание на автомобила отколкото на ръководство за експлоатация... Иначе и това е доста полезно и ще си го напечатам да го изчета...