Хидравлична рейка, е ли е възможно?

Техническа и сервизна информация за Passat
mad_doctor
Автомобил:
Двигател:

Хидравлична рейка, е ли е възможно?

Мнениеот mad_doctor » Чет 25 авг 2005 8:35

Може ли да се тури хидравлика на Пасат Б3 1.8, ако преди туй не е имало? Какво трябва освен рейката? Хидравл. помпа? И намират ли се хидравлични рейки втора ръка (много ме съмнява) ама да питам...

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Чет 25 авг 2005 11:46

Може разбира се виж в темата за Голф там са изброени нещата които ти трябват за смяната
P.S. Ако искаш мога да те уредя с такова чудо на техниката :D

Потребителски аватар
vw16v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw16v » Вто 30 авг 2005 10:55

За 1.6 знам,че повечето са без хидравлика особено първите години на производство,но за първи път чувам,че имало 1.8 Пасат без хидравлика/Сигурно е някой CL внос от Германия дето вътре няма едно копче да те зарадва ,че тия германци от пинтилък никакви екстри не си поръчват :( за наше съжаление,да има едно лесно само волан и педали ще си си поръчват/.Как ли ще се кара това чудо.Моят е с хидравлика и пак му е тежък волана,пък без хидравлика сигурно е като на газка.Ако намериш тогава слагай,няма да имаш особени проблеми с поставянето освен намирането на частите,а ако не успееш да сложиш май трябва да закоравееш в ръцете. :lol:

Потребителски аватар
Pav3l
Автомобил: bmw
Двигател: 1998
Контакти:

Мнениеот Pav3l » Чет 01 сеп 2005 20:56

vw16v написа:За 1.6 знам,че повечето са без хидравлика особено първите години на производство,но за първи път чувам,че имало 1.8 Пасат без хидравлика/Сигурно е някой CL внос от Германия дето вътре няма едно копче да те зарадва ,че тия германци от пинтилък никакви екстри не си поръчват :( за наше съжаление,да има едно лесно само волан и педали ще си си поръчват/.Как ли ще се кара това чудо.Моят е с хидравлика и пак му е тежък волана,пък без хидравлика сигурно е като на газка.Ако намериш тогава слагай,няма да имаш особени проблеми с поставянето освен намирането на частите,а ако не успееш да сложиш май трябва да закоравееш в ръцете. :lol:

Колега, не съм много съгласен с теб. Карам Passat 1.8RP '90 Variant. Моята машина е била купена първо в Италия, след което е отпътувала за Германия, и от там за България. Климатика ми е слаган в Италия. Ел. стъклата - също, както и АГУ-то и алармата. единствено централното ми заключване и оборотомера са си фабрични.
Другото нещо е, че също така фабрично си няма и хидравлика, но за мое голямо учудване волана се върти съвсем малко по-трудно от тези с хидравлика...
А ако ти е много тежък волана - имаш проблем с хидравликата!

Потребителски аватар
Pav3l
Автомобил: bmw
Двигател: 1998
Контакти:

Мнениеот Pav3l » Пет 02 сеп 2005 17:52

Vladko написа:Може разбира се виж в темата за Голф там са изброени нещата които ти трябват за смяната
P.S. Ако искаш мога да те уредя с такова чудо на техниката :D

Колега, ако можеш дай линк за темата, защото търсих, но не го намерих... Трябва ми просто за инфо.

Потребителски аватар
vw16v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw16v » Сря 07 сеп 2005 15:42

Към Pav3l:Гледам,че нещо не си много съгласен с мен,но това е истината за съжаление.Хидравликата на Пасатите 35i е малко тежичка.Не че се оплаквам свикнал съм си и дори си ми харесва ,но го отбелязвам като факт,тъй като съм карал редица други автомобили/няма да изброявам конкретно марки и модели за да не възникнат други спорове/и техните хидравлики са доста по-леки.Колкото до моята хидравлика ,уверявам те,че не е развалена и е същата като на всички останали пасати,които съм карал.Ти в Ямбол ако не си карал други автомобили,освен собствения си Пасат и особено автомобили с хидравлика по-добре не се обаждай да ме поправяш за работи ,които определено не са ти ясни.

Върни се в “Passat”