Хидравлична рейка, е ли е възможно?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Хидравлична рейка, е ли е възможно?
Може ли да се тури хидравлика на Пасат Б3 1.8, ако преди туй не е имало? Какво трябва освен рейката? Хидравл. помпа? И намират ли се хидравлични рейки втора ръка (много ме съмнява) ама да питам...
За 1.6 знам,че повечето са без хидравлика особено първите години на производство,но за първи път чувам,че имало 1.8 Пасат без хидравлика/Сигурно е някой CL внос от Германия дето вътре няма едно копче да те зарадва ,че тия германци от пинтилък никакви екстри не си поръчват
за наше съжаление,да има едно лесно само волан и педали ще си си поръчват/.Как ли ще се кара това чудо.Моят е с хидравлика и пак му е тежък волана,пък без хидравлика сигурно е като на газка.Ако намериш тогава слагай,няма да имаш особени проблеми с поставянето освен намирането на частите,а ако не успееш да сложиш май трябва да закоравееш в ръцете. 

- Pav3l
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1998
- Контакти:
vw16v написа:За 1.6 знам,че повечето са без хидравлика особено първите години на производство,но за първи път чувам,че имало 1.8 Пасат без хидравлика/Сигурно е някой CL внос от Германия дето вътре няма едно копче да те зарадва ,че тия германци от пинтилък никакви екстри не си поръчватза наше съжаление,да има едно лесно само волан и педали ще си си поръчват/.Как ли ще се кара това чудо.Моят е с хидравлика и пак му е тежък волана,пък без хидравлика сигурно е като на газка.Ако намериш тогава слагай,няма да имаш особени проблеми с поставянето освен намирането на частите,а ако не успееш да сложиш май трябва да закоравееш в ръцете.
Колега, не съм много съгласен с теб. Карам Passat 1.8RP '90 Variant. Моята машина е била купена първо в Италия, след което е отпътувала за Германия, и от там за България. Климатика ми е слаган в Италия. Ел. стъклата - също, както и АГУ-то и алармата. единствено централното ми заключване и оборотомера са си фабрични.
Другото нещо е, че също така фабрично си няма и хидравлика, но за мое голямо учудване волана се върти съвсем малко по-трудно от тези с хидравлика...
А ако ти е много тежък волана - имаш проблем с хидравликата!
Към Pav3l:Гледам,че нещо не си много съгласен с мен,но това е истината за съжаление.Хидравликата на Пасатите 35i е малко тежичка.Не че се оплаквам свикнал съм си и дори си ми харесва ,но го отбелязвам като факт,тъй като съм карал редица други автомобили/няма да изброявам конкретно марки и модели за да не възникнат други спорове/и техните хидравлики са доста по-леки.Колкото до моята хидравлика ,уверявам те,че не е развалена и е същата като на всички останали пасати,които съм карал.Ти в Ямбол ако не си карал други автомобили,освен собствения си Пасат и особено автомобили с хидравлика по-добре не се обаждай да ме поправяш за работи ,които определено не са ти ясни.