Пасат Б5 1.8т-Спешен въпрос за куатро
- Vesislav_E
- Автомобил:
- Двигател:
Пасат Б5 1.8т-Спешен въпрос за куатро
Здравейте колеги,изпадна ми на оферта ауди 1.8т куатро.Искам да попитам дали ще пасне задниа мост на пасата и въобще пасват ли цялото куатро и скоростите(нали са същите като на syncro,4motion?).
- Vesislav_E
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пасат Б5 1.8т-Спешен въпрос за куатро
joromnt написа:А Ауди-то какъв модел е? А2, А3, Q7???
А4 1.8т куатро 96г.
Честно казано идея си нямам дали ще паснат частите за да ги подкараш. Принципно, неразрешими проблеми от това естество няма, работата е там че е въпрос на цифри за да се разрешават...
Не знам за пасат, но за Голф 4 такава модификация е проблемна най-вече заради купето. Има разлика в пода и мястото около задния мост. И окачването на задния мост. Но това е за Г4. При пасата предполагам че проблема с купето стои, дори и да пасне задвижването.
Не знам за пасат, но за Голф 4 такава модификация е проблемна най-вече заради купето. Има разлика в пода и мястото около задния мост. И окачването на задния мост. Но това е за Г4. При пасата предполагам че проблема с купето стои, дори и да пасне задвижването.
- Vesislav_E
- Автомобил:
- Двигател:
Днес оглеждах аудито и някакви разлики по багажника не видях...По принцип цялото ауди зимам и ще е при мен и не мисля,че ще имам някакви проблеми.Сега до колкото гледам qattro и 4motion/syncro са само имена(при пасата и а4-ката е торсен диференциал и е едино и също),интересува ме само дали има разлика в окачването отзад(между ауди quattro и пасат 4motion/syncro ) и дали скоростната кутия ще пасне...
Грешно съм се изразил. Не багажника е проблемен, самите купета отдолу на голфовете да различни. Липсва пространство под самото купе, там дето е задния мост, да се набута диференциала. Ако ти е възможно, огледай отдолу как е положението.
- chefo_
- Автомобил: vw golf 97 ubi
- Двигател:
ще имаш драма с поставянето на задния диф, но щом всимаш и цялото ауди проблем няма
скоростите би трябвало да паснат, ти и мотора ли ще слагаш!?

- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Оправяй аудито.
Дори и да е с десен волан...
Дори и да е с десен волан...