проблем с предница на В3
- MAXXYY
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с предница на В3
От известно време усещам че Пасата започна да става нестабилен -има някякво занасяне при преминаване на неравности по пътя .Няма тракане или нещо разбито по предницата.Закарах я на реглаж на предницата но след това започна да дърпа надясно.Закарах я отново в сервиза и ми смениха местата на двете предни гуми и се оказа от гумите и сега няма да дърпа а всичко друго било наред но проблема с занасянето си остана.Съмнявам се в гумите но пък нямат никакво биене нито при висока скорост нито при ниска.Какъв може да е проблема?
- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с предница на В3
Тампони на задния мост.
- Presli82
- Автомобил: Volkswagen Passat b2
- Двигател: diesel
- Контакти:
Проблема може да е ,че си сменил кривата гума с другата крива гума.
Пробвай с гарантирано прави гуми с прави джанти.

Пробвай с гарантирано прави гуми с прави джанти.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Освен вече изброените от колегите възможни причини може да е и от амотресьорите ако имаш някой изпуснал или тръгнал.Оказват влияние на стабилността много
Омекнали пружини също могат да ти създават илюзия за занасяне (ако само усещаш занасяне,а физически не се отмества колата).
Аз съм с омекнали пружини и имам чувството,че се занасям на всеки завой,а не ме изпреварва задницата.Също така много се накланям като завивам.Тези дни ще сменя пружините,и се надявам да се оправи това усещане.
Аз съм с омекнали пружини и имам чувството,че се занасям на всеки завой,а не ме изпреварва задницата.Също така много се накланям като завивам.Тези дни ще сменя пружините,и се надявам да се оправи това усещане.
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Провери си тампоните на носачите.