Свети лампата на Аир Бега след като падна акумулатора?!

Техническа и сервизна информация за Passat
alexdj
Автомобил: Passat Kombi 98g. B5
Двигател: DIesel 110 hp

Свети лампата на Аир Бега след като падна акумулатора?!

Мнениеот alexdj » Нед 04 авг 2013 18:51

Здравейте колеги , карам пасат 98г. комби 1,9 дизел .Без да искаме изтощихме акумулатора до дупка ( с една хладилна чанта) не можахме да запалим , макар че пробвах и с бутане. на таблото светеше тук та ме някоя лампа за малко и угасваше или мигаше. Заредих акумулатора запалих нормално угасна всичко ,но след 2 секунди светна лампата за аир бега . пробвах колата да седи без акумулатори за известно време, но пак свети! да не е останала някаква грешка и да трябва да се изчисти ? и това мога ли да направя аз или трябва да дам пари на сервиз да го направи?!

Благодаря

Потребителски аватар
Pet_rov
Автомобил: Passat Variant B4
Двигател: ADZ 1996

Re: Свети лампата на Аир Бега след като падна акумулатора?!

Мнениеот Pet_rov » Нед 04 авг 2013 21:02

трябва да се изчисти грешката.

Потребителски аватар
mccoy
Автомобил: HONDA CRV III 2.2 I-CTDI
Двигател: N22A2

Мнениеот mccoy » Нед 04 авг 2013 21:11

Добре дошъл във форума
ако си попълниш профила много по-лесно е да се разбере за каква кола става въпрос и от кой град си ,за да те насочат към колега който би помогнал срещу 1 бира
та по въпроса:
най-вероятно грешката ще може да се изтрие с vag com
:smile ползвай жокер обади се на приятел :biggrin

kzar
Автомобил: VW Passat 5.5
Двигател: 1.9 TDI 131hp 2002
Контакти:

Мнениеот kzar » Пон 05 авг 2013 15:14

Клещи-резачки, намираш въпросната лампа, режеш кабела и решаваш въпроса кардинално :)

Сериозно сега, VAGCOM - диагностика на грешките, нулиране на грешките и ще е като нова, освен ако не се е появило нещо междувременно, което просто да е съвпаднало с падането на хакумулацията :)

alexdj
Автомобил: Passat Kombi 98g. B5
Двигател: DIesel 110 hp

Мнениеот alexdj » Пон 05 авг 2013 19:14

Попълних каквото видях :)
Много си помислих за резачката и лампата ... но колата мие от скоро 3-4 месеца и возя жената и детето в нея .. та по добре да ги има тия работи

Днес ходих до сервиза да обслужат служебния автомобил и там момчетата нали сами приятели викат докарай я и ще я изчистим тая грешка ! Не мислех че от един акумулатор може да трябва да се ходи в сервиз ....

Имам и още един въпрос . Имам проблем с датчика на климатроника за вуншната температура .. показва си каквото иска .днес ходих в евро 07 да ми кажат колко пари струва и неможаха да го намерят . Тва има ли го като резервна част и евентоално колко струва ?

Потребителски аватар
Pet_rov
Автомобил: Passat Variant B4
Двигател: ADZ 1996

Мнениеот Pet_rov » Пон 05 авг 2013 20:16

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=188860&hilit=%D0%B4%D0%B0%D1%82%D1%87%D0%B8%D0%BA+%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA
По буквите на мотора и годината на производство трябва да го намерят в магазина. Не е лошо да използваш и търсачката,както направих аз за горния линк. Дано съм ти бил полезен. А грешката за еърбега най-вероятно ще е нисък волтаж. Поне при мен това даде, поздрави.

Върни се в “Passat”