Няма как да се навръ да премеря в момента. Мислех да си сменя биалетите сам, ама в магазина не знаели

Pet_rov написа:23 мм е вътрешният размер на тампона на щангата. Случайно имам 2 в чекмеджето. За биелетката трябва да е същият размер.
Pet_rov написа:Тампона на щангата е процепен от едната страна, за по-лесен монтаж. Би трябвало и щангата да е 23 мм, в краен случай 24 мм. Ако не ти е спешно, довечера мога да измеря и старите тампони на биалетките и да ти дам размера, пазя ги в мазата. Оригиналните са, смених ги без да е нужно. Но би трябвало 23 мм тампон да може да се нахлузи на щангата. В интерес на истината, купих направо целия комплект - биалетки с монтиран тампон в ухото, 2-та долни тампона за носача и гайките. Цената беше мисля 24 лв комплекта. Китайски са, но от по-качествените. Засега нямам проблеми с тях.
Pet_rov написа:Довечера ще меря и ще пиша.
Гергин написа:Какъв е диаметърът на стабилизиращата щанга при Б4, комби, АЕК.
Няма как да се навръ да премеря в момента. Мислех да си сменя биалетите сам, ама в магазина не знаелии имали само с 23мм ухо?? Та ме хвърлиха в размисли.
Pet_rov написа:Сигурно има. Размерите, които давам, са от нормално окачване - 90 катъра и 1 магаре зад волана![]()
Колегата пише, че е 1.6 101 кс... колко да е спортен и той
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot], icko_stanev и 44 госта