Стопове за магла пасат В5.5
- martin983
- Автомобил:
- Двигател:
Стопове за магла пасат В5.5
здравейте колеги значи имам следния проблем.понеже пасата ми е американско изпълнение и знам че стоповете за магла на европейските пасати се пускат като драпнеш два пъти врътката за фаровете но при мен не е така (мога да я дръпна само веднаж) а съм сигурен че имам и то здрави работещи крушки за магла.ако знаете нещо по въпроса как се включват стоповете за магла ще сам много благодарен ако го споделите.
Здравей и добре дошъл във форума
Значи при мен се пускат като дърпаш врътката ... ако имаш халогенки би трябвало да се пускат те като дръпнеш един път.
По пътя на логиката ако нямаш би трябвало с това първото дърпане да ти се пускат отзад стоповете за мъгла ... провери си крушките и бушоните ако не ти индикира на таблото ... мисля че от там се пуска
Успех

Значи при мен се пускат като дърпаш врътката ... ако имаш халогенки би трябвало да се пускат те като дръпнеш един път.
По пътя на логиката ако нямаш би трябвало с това първото дърпане да ти се пускат отзад стоповете за мъгла ... провери си крушките и бушоните ако не ти индикира на таблото ... мисля че от там се пуска

Успех
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Възможно е да нямаш лампи отзад, и пластмасата да не е изрязана (да няма дупка). Така беше при мен. Окабеляването беше готово, и само внимателно изрязах пластмасата (подготвена е), сложих си две по 21 W, и сега избягват да карат на дълги зад мен (разбира се, не прекалявам с тях - включвам ги САМО когато има нужда - т.е. мъгла, или за малко, ако някой е забравил Правилника). 

- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
gr_kanev написа:Възможно е да нямаш лампи отзад, и пластмасата да не е изрязана (да няма дупка). Така беше при мен. Окабеляването беше готово, и само внимателно изрязах пластмасата (подготвена е), сложих си две по 21 W, и сега избягват да карат на дълги зад мен (разбира се, не прекалявам с тях - включвам ги САМО когато има нужда - т.е. мъгла, или за малко, ако някой е забравил Правилника).
Същото сторих и аз.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Хей приятели - колегата пише че не може да дръпне 2 пъти. Колега защо не пуснеш едно питане в американските форуми ? Там сигурно ще знаят.
Само на нашите коли ли се пускат отделно фарове и стопове за мъгла ? Че като тръгнеш из София хората масово си карат на фарове за мъгла и съответно ти бодат очите със стопа.
Само на нашите коли ли се пускат отделно фарове и стопове за мъгла ? Че като тръгнеш из София хората масово си карат на фарове за мъгла и съответно ти бодат очите със стопа.