Стопове за магла пасат В5.5

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
martin983
Автомобил:
Двигател:

Стопове за магла пасат В5.5

Мнениеот martin983 » Чет 29 ное 2007 18:42

здравейте колеги значи имам следния проблем.понеже пасата ми е американско изпълнение и знам че стоповете за магла на европейските пасати се пускат като драпнеш два пъти врътката за фаровете но при мен не е така (мога да я дръпна само веднаж) а съм сигурен че имам и то здрави работещи крушки за магла.ако знаете нещо по въпроса как се включват стоповете за магла ще сам много благодарен ако го споделите.

Потребителски аватар
jafara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jafara » Чет 29 ное 2007 22:51

Здравей и добре дошъл във форума :)
Значи при мен се пускат като дърпаш врътката ... ако имаш халогенки би трябвало да се пускат те като дръпнеш един път.
По пътя на логиката ако нямаш би трябвало с това първото дърпане да ти се пускат отзад стоповете за мъгла ... провери си крушките и бушоните ако не ти индикира на таблото ... мисля че от там се пуска ;)
Успех

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Пет 30 ное 2007 9:59

Възможно е да нямаш лампи отзад, и пластмасата да не е изрязана (да няма дупка). Така беше при мен. Окабеляването беше готово, и само внимателно изрязах пластмасата (подготвена е), сложих си две по 21 W, и сега избягват да карат на дълги зад мен (разбира се, не прекалявам с тях - включвам ги САМО когато има нужда - т.е. мъгла, или за малко, ако някой е забравил Правилника). :wink:

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Пет 30 ное 2007 10:02

gr_kanev написа:Възможно е да нямаш лампи отзад, и пластмасата да не е изрязана (да няма дупка). Така беше при мен. Окабеляването беше готово, и само внимателно изрязах пластмасата (подготвена е), сложих си две по 21 W, и сега избягват да карат на дълги зад мен (разбира се, не прекалявам с тях - включвам ги САМО когато има нужда - т.е. мъгла, или за малко, ако някой е забравил Правилника). :wink:

Същото сторих и аз. :wink:

VALKOV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VALKOV » Пет 30 ное 2007 15:47

При мен 1 път предните фарчета за мЪгла, втори път предни и задни заедно/ за врътката на фаровете става въпрос/

dimitar iv
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dimitar iv » Пет 30 ное 2007 16:21

Хей приятели - колегата пише че не може да дръпне 2 пъти. Колега защо не пуснеш едно питане в американските форуми ? Там сигурно ще знаят.
Само на нашите коли ли се пускат отделно фарове и стопове за мъгла ? Че като тръгнеш из София хората масово си карат на фарове за мъгла и съответно ти бодат очите със стопа.

Върни се в “Passat”