Знам, че е изписано доста по темата със запалването, обаче неможах да си намеря решение на проблема. Та :
преди околко няколко месеца ходих да ми сменят ангренаж, палец, дистрибуторна капачка, масла филтри. След като я взех от сервиза се оказа, че ангренажа е за презацепване - при подаване на газ от педала първо я давеше ( оборотите надолу ) и след това се форсираше. Както и да е това го оправиха, НО почна да пали трудно. Пали винаги, но трудно с бая въртене. Върти здраво - не е акумулатор. Мина ми през ума за центровка, предварение и я закачихме да я видим - някакъв ъгъл на незнам си кое по каталог бил 5-8. На мен ми го оставиха на 8, защото било вървяло по-хубаво на газ ... Факт! Температурен датчик е изправен, обучаваха дросела, свещите са 6 точки, върви хубаво ( след като запали ), бензиновата помпа прави хубаво налягане, прави го и топла и студена ... Понякога си пали нормално, но това вече е все по-голяма рядкост. От скоро започна друго : при продължително въртене ми се включва блокажа на имобилайзера и там 5-10 минути с откачен акумулатор и след това пак си пали трудно , но пали ! Споменаха ми за някакви хидравлични повдигачи, които играели роля при първи старт - не разбирам от това

Та след тая бледоария .. някой има ли някаква идея какво да й бая ?!