Благодаря предварително

Благодаря за отговорите.Целта ми е да му сложа ксенонов кит ,но ще има доста да си поиграя.Намерил съм място за баластите но ще ми е по лесно ако сваля фарът за крушките
 Благодаря за отговорите.Целта ми е да му сложа ксенонов кит ,но ще има доста да си поиграя.Намерил съм място за баластите но ще ми е по лесно ако сваля фарът за крушките 
nikcho06 написа:А ксенон ли са фаровете на всички Б5.5?Извинявам се,че пиша в темата.

Колеги имам още един въпрос.Този модел Пасат има ли индикация за изгоряла крушка на бордкомп.Защото трябва да знам какви баласти да избера нормални или дигитални
 Колеги имам още един въпрос.Този модел Пасат има ли индикация за изгоряла крушка на бордкомп.Защото трябва да знам какви баласти да избера нормални или дигитални  ?
 ?PATSO85 написа::) Колеги имам още един въпрос.Този модел Пасат има ли индикация за изгоряла крушка на бордкомп.Защото трябва да знам какви баласти да избера нормални или дигитални?
 Днес сложих ксеноновият кит и се получи просто перфектно.Намерих място за баластите и общо взето не си личи че е надграждано
 Днес сложих ксеноновият кит и се получи просто перфектно.Намерих място за баластите и общо взето не си личи че е надграждано 
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 100 госта