Passat B6 два въпроса
Passat B6 два въпроса
Здравейте! Колеги, може ли да ми кажете как да си нулирам това за сервиза, защото при всяко палене ми пише, че трябва да иде на сервиз явно за смяна на масло и т.н.?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Два въпроса относно Passat B6
Има едно копче с "Гаечен ключ" на таблото. Натискаш го и го задържаш.
Re: Passat B6 два въпроса
Здравейте колеги,
Малко информация и от мен, за всички колеги с подобен проблем.
Нулирането на сервизния интервал става по следния начин:
- при изключено запалване натискате и задържате сервизния бутон /този с гаечния ключ/ на таблото;
- без да пускате сервизния бутон включвате запалването;
- пускате сервизния бутон и натискате еднократно бутона min, за минутите на часовника.
При следващото запалване, надписът трябва да е изчезнал. Ако не стане от първия път, пробвайте отново, ако и след това не се получи, потърсете специалист.
Леко и безаварийно шофиране на всички колеги!
Малко информация и от мен, за всички колеги с подобен проблем.
Нулирането на сервизния интервал става по следния начин:
- при изключено запалване натискате и задържате сервизния бутон /този с гаечния ключ/ на таблото;
- без да пускате сервизния бутон включвате запалването;
- пускате сервизния бутон и натискате еднократно бутона min, за минутите на часовника.
При следващото запалване, надписът трябва да е изчезнал. Ако не стане от първия път, пробвайте отново, ако и след това не се получи, потърсете специалист.
Леко и безаварийно шофиране на всички колеги!
- dako71
- Автомобил: Vw Caddy life 2006 1900 tdi dsg
- Двигател:
Re: Passat B6 два въпроса
Нулиране на сервизния интервал на Кади. Благодаря на колегата Dzuko33 за подробните обяснения. Поиграх си с моите копчета и номера стана. Ето как....
Натискаме и задържаме копчето за нулиртане на километража. Включваме на контакт ключа. Завъртаме копчето на часовника надясно и готово.
Натискаме и задържаме копчето за нулиртане на километража. Включваме на контакт ключа. Завъртаме копчето на часовника надясно и готово.