Свещи
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
Свещи
Колеги,от къде във Варна мога да си купя тези свещи Бриск,за които се говори доста тук.Мисля да ги сменя защото усещам някъкво гадно неравномерно работене на двигателя на 800-900 оборота,от около 2 седмици и си мисля,че може да е от тях, понеже са на около 100 000 км
пък май трябвало по-рано да се сменят 
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
joro_kem написа:триполюсни Вosch Ytrium Super+ струват 7 и нещо в ауто+. не се занимавай с глупости, ами си вземи читави свещи.
Вчера гледах на битака малашевци , свещи BERU - триполюсни с малкия ключ се завиват и струваха 10 лева комплекта , а Бриск- струват 8 лева , аз си купих бриск 3 полюсни и засега съм доволен вече 1 месец ги карам
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
От ул.Цариброд - има NGK , има и Denso. Сигурен магазин е .Малко магазинче срешу магазина за мокети .
Голфа е с NGK - 3 полюсни вече към 18000км. Цена като за мен 7,50/бр. лв
Алфата е с Denso едно полюсни повече от 35000км / имах само 1 проблем като ги купувах, че нямаше 8 свещи в магазина за моя мотор./
И на 2 те коли никакъв проблем досега . цена пак за мен 4,5 лв./бр
Имам адреса и тел . на магазина , но ми е на работа.
Голфа е с NGK - 3 полюсни вече към 18000км. Цена като за мен 7,50/бр. лв
Алфата е с Denso едно полюсни повече от 35000км / имах само 1 проблем като ги купувах, че нямаше 8 свещи в магазина за моя мотор./
И на 2 те коли никакъв проблем досега . цена пак за мен 4,5 лв./бр
Имам адреса и тел . на магазина , но ми е на работа.
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
kossel написа:joro_kem написа:триполюсни Вosch Ytrium Super+ струват 7 и нещо в ауто+. не се занимавай с глупости, ами си вземи читави свещи.
Вчера гледах на битака малашевци , свещи BERU - триполюсни с малкия ключ се завиват и струваха 10 лева комплекта , а Бриск- струват 8 лева , аз си купих бриск 3 полюсни и засега съм доволен вече 1 месец ги карам
Колега аз съм от Варна бе
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
faf4o написа:joro_kem написа:триполюсни Вosch Ytrium Super+ струват 7 и нещо в ауто+. не се занимавай с глупости, ами си вземи читави свещи.
А де има във Варна Ауто + ?
Обръщача на автобусите на ул.Ал.Дякович / под Бизнес хотела долу в ниското/ .
Не се набутвай със свещи Бош !!!
Утре ще ти дам адреса и тел на м-на на Цариброд. Продавача се казва Косю Влайков. . По спомени май беше на Цариброд 12 / ама не съм на 100% сигурен.
Абе ти що не идваш на сбирки бе човек???
Я си хващай колата и в 18 часа в неделя на паркинга на Мамбото до ХЕИ по точно около пицария "Феличе"
Иначе си аут от всякакво инфо
За отсъствие без обективна причина има наказание
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
kris11 написа:faf4o написа:joro_kem написа:триполюсни Вosch Ytrium Super+ струват 7 и нещо в ауто+. не се занимавай с глупости, ами си вземи читави свещи.
А де има във Варна Ауто + ?
Обръщача на автобусите на ул.Ал.Дякович / под Бизнес хотела долу в ниското/ .
Не се набутвай със свещи Бош !!!
Утре ще ти дам адреса и тел на м-на на Цариброд. Продавача се казва Косю Влайков. . По спомени май беше на Цариброд 12 / ама не съм на 100% сигурен.
Абе ти що не идваш на сбирки бе човек???
Я си хващай колата и в 18 часа в неделя на паркинга на Мамбото до ХЕИ по точно около пицария "Феличе"![]()
Иначе си аут от всякакво инфо![]()
За отсъствие без обективна причина има наказаниеБира за всеки , мкойто е на сбирката. който не пие бира - по 2 бири за да свикне.
Една неделя в месеца почивам бе човек ;( Другите съм все на работа.Все някоя неделя ще се изтупам и аз:)
- fena_vd
- Автомобил:
- Двигател:
Колега защо се занимаш с глупостиmafiota написа:На моя пасат, отначало като си вземах свещи му купих някакви триполюсни БЕРУ за около 9 лева бр., след това като поразтърсих се оказа че тези свещи не са за моя двигател а за ВАЗ ....- новите Лади, но колата върви без проблем, и разхода на газ си е в нормите.
Колата си я взех с Беру но не намерих нищо подобно ,за това си поръчах Бош 3 полюсни, но провери по книга какви са точно за тоя модел.Гарантирам ти че няма да имаш никакви проблеми мойте вече са на 50 000км а са като нови
Ако се интересуваш в неделя ще проверя и ще ти кача точния модел.Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Chipsy и 89 госта