joro_kem написа:триполюсни Вosch Ytrium Super+ струват 7 и нещо в ауто+. не се занимавай с глупости, ами си вземи читави свещи.
kossel написа:joro_kem написа:триполюсни Вosch Ytrium Super+ струват 7 и нещо в ауто+. не се занимавай с глупости, ами си вземи читави свещи.
Вчера гледах на битака малашевци , свещи BERU - триполюсни с малкия ключ се завиват и струваха 10 лева комплекта , а Бриск- струват 8 лева , аз си купих бриск 3 полюсни и засега съм доволен вече 1 месец ги карам
faf4o написа:joro_kem написа:триполюсни Вosch Ytrium Super+ струват 7 и нещо в ауто+. не се занимавай с глупости, ами си вземи читави свещи.
А де има във Варна Ауто + ?
kris11 написа:faf4o написа:joro_kem написа:триполюсни Вosch Ytrium Super+ струват 7 и нещо в ауто+. не се занимавай с глупости, ами си вземи читави свещи.
А де има във Варна Ауто + ?
Обръщача на автобусите на ул.Ал.Дякович / под Бизнес хотела долу в ниското/ .
Не се набутвай със свещи Бош !!!
Утре ще ти дам адреса и тел на м-на на Цариброд. Продавача се казва Косю Влайков. . По спомени май беше на Цариброд 12 / ама не съм на 100% сигурен.
Абе ти що не идваш на сбирки бе човек???
Я си хващай колата и в 18 часа в неделя на паркинга на Мамбото до ХЕИ по точно около пицария "Феличе"![]()
Иначе си аут от всякакво инфо![]()
За отсъствие без обективна причина има наказаниеБира за всеки , мкойто е на сбирката. който не пие бира - по 2 бири за да свикне.
Колега защо се занимаш с глупостиmafiota написа:На моя пасат, отначало като си вземах свещи му купих някакви триполюсни БЕРУ за около 9 лева бр., след това като поразтърсих се оказа че тези свещи не са за моя двигател а за ВАЗ ....- новите Лади, но колата върви без проблем, и разхода на газ си е в нормите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта