Здраве
йте
, колеги
. Преди около месец имаше проливни д
ъждове
, колата беше в поко
й. След д
ъжда отворих багажника - от дясната страна целия беше мок
ър
, изсуших го и се оправи
. След няколко дена в краката на шоф
ьора и зад шоф
ьорската седалка беше п
ълно с вода - др
ъпнах я с прахосмукачка и след поредния д
ъжд пак се наводни и след това централното закл
ючване не отключва багажника
, всички врати отключва само без багажника
. Според мен проблема е
, че се е намокрил комфорт мод
ул
а, защото то
й се намира под мокета в краката на шоф
ьора
. Свалих комфорта
, изсуших го и пак не
_искаше да отключи багажника и не винаги сваля ст
ъклата
, но както и да е - комфорта ще го сменя
. Въпросът ми е от к
ъде идва тая вода дали е в
ъзможно да е от багажника или отпред от тапите или от
упл
ътненията на вратите и дали е комфорта
управлява заключването на вратите включително и багажника или проблема с отключването на багажника идва от друго място
. Моля ви
, няко
й ако е имал подобен проблем да помага
.
Здравеите колеги преди около месец имаше проливни даждове колата беше в покои след дажда отворих багажника от дясната страна целия беше мокар изсуших го и се оправи след няколко дена в краката на сшофйиора и зад сшофйорската седалка беше пално с вода драпнах я с прахосмукачка и след поредния дажд пак се наводни и след това централното заклучване не отключва багажника всички врати от отключва само без багажника и според мен проблема е че се е намокрил комфорт модолу защото тои се намира под мокета в краката на сшофйора свалих комфорта изсуших го и пак неискаше да отключи багажника и не винаги сваля стаклата но както и да е комфорта ще го сменя но вапроса ми е от каде идва тая вода дали е вазможно да е от багажника или отпред от тапите или от оплатненията на вратите и дали е комфорта оправлява заключването на вратите включитело и багажника или проблема с отключването на багажника идва от друго място моля ви някои ако е имал подобен проблем да помага