Passat b5 110 afn седан теч в купето

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
na4o4o
Автомобил: PASSAT B5 1998
Двигател: AFN

Passat b5 110 afn седан теч в купето

Мнениеот na4o4o » Съб 06 дек 2014 22:43

Здравейте колеги, преди 3 години като си купих колата след дъжд се намокряше отпред при краката и отзад при краката,след 1 година мотаене по майстори и какви ли не ремонти като (лепене отдолу при компютъра, затапване на шибедаха със силикон,чистене и лепене със силикон жилото на капака) се оказа неправилно залепен преден прозорец, след залепването течовете спряха дори и след порой нямаше и грам мокто и влажно под седалките.Преди няколко дена след един дъжд реших да погледна какво става и какво да вида пак вода, влага, но само от лявата страна на колата отпред по педалите и отзад,въпроса ми е възможно ли е да е от уплътнението на вратите,или и аз незнам направо някаква аномалия с тази кола.

Потребителски аватар
yanio
Автомобил:
Двигател:

Re: Passat b5 110 afn седан теч в купето

Мнениеот yanio » Съб 06 дек 2014 22:49

Щом не е от местата ,които си изброил , най-вериятно е от там. Ако беше отпред в дясно можеше да е от уплътнението на кутията за филтъра на купето. Не си писал тапите под акумулатора и сервото дали си ги махнал

Потребителски аватар
na4o4o

Мнениеот na4o4o » Съб 06 дек 2014 22:51

махнал съм ги колега, уплътненията ми се виждат здрави

Потребителски аватар
dantcho
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: AFN 1998

Мнениеот dantcho » Нед 07 дек 2014 10:30

Колега, вземи една бутилка вода, отвори вратата и започни да поливаш по стъклото на вратата.
Напълно възможно е да ти е заминало уплътнението на вътрешната(желязна) кора на вратата и когато вали да подлива оттам. Поне при мен беше оттам, но на задна дясна врата. Лекува се или с ново уплътнение за дограма, или силикон.

Потребителски аватар
na4o4o

Мнениеот na4o4o » Нед 07 дек 2014 14:07

преди малко направих тоя опит колега взех 10 л туба поливах върху двете врати около лайсните на вратите излизаше водата отдолу от дупките , около уплътнението е сухо даже подигнах малко при прага там е прашно, никакви следи от вода, вариантите са пак да прилепа компютъра и ако не се оправи пак презалепване на предния прозорец, друг вариант не остана

Върни се в “Passat”