Търсих, но не намерих решение на този проблем и си позволявам да пусна нова тема, извинявам се ако има и съм я пропуснал. Имам много особен проблем на Пасата (1.6 бензин, 1997): с чисто нов акумулатор, който рекламирахме и в сервиза показаха с уред, че е на 100% и той е изряден. Отделно в друг сервиз сменихме реле-регулатор и четки. Освен, че се случва акумулаторът да откаже да запали (или пали, но много трудно), особено при студен автомобил оборотите се колебаят и имат склонност да слизат под 900. Заради електронното регулиране (според мен), понякога даже гасне в движение. Ако акумулаторът наистина е изряден, което е много вероятно, подозираме, че нещо някъде го изтощава. Искам преди разглобяване на дросел да се уверя, че електрически колата е изрядна, затова моля да ми препоръчате добър електриджия в или около София, с когото да проведем това изследване. Ако на някой хрумват и други причини за това поведение, ще се радвам да сподели.

Благодаря предварително.
П.П. А ако някой ме светне как да сменя този недомислен от младостта ми ник във форума, ще съм още по-благодарен.