Смяна на четките на стартера
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Смяна на четките на стартера
Въпросът ми е дали е възможно да се сменят и сменял ли ги е някой четките на стартера че чак от втория път като дам на контакт пали,вече все по често се случва а не ми се сменя цял стартер.Свалянето му ми е ясно щото съм го правил неколкократно та с две думи да се хабя или не
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Данни, не е трудно.
Смяната на четките е лесно, по сложна е смяната на втулките, ако се наложи (предполагам, че ще им е време) или по-точно, тая втулка, която е в кожуха на скоростите.
Чарколъци, ако се наложи, ти препоръчвам да потърсиш от магазинчето в "Бялата къща"
Това е на бул "6-ти септември"№191
Телефон не мога да дам, защото визитката е на магазин "Автокар", който се намира в съседното помещение, но се намира на около 100 м. от Семинарията, в посока "Билла"
Ще ти е необходим номера на стартера, защото имало няколко модела стартери, монтирани на един и същ модел Пассат.
Смяната на четките е лесно, по сложна е смяната на втулките, ако се наложи (предполагам, че ще им е време) или по-точно, тая втулка, която е в кожуха на скоростите.
Чарколъци, ако се наложи, ти препоръчвам да потърсиш от магазинчето в "Бялата къща"
Това е на бул "6-ти септември"№191
Телефон не мога да дам, защото визитката е на магазин "Автокар", който се намира в съседното помещение, но се намира на около 100 м. от Семинарията, в посока "Билла"
Ще ти е необходим номера на стартера, защото имало няколко модела стартери, монтирани на един и същ модел Пассат.