1. От предна дясна страна, при потегляне с навит волан в крайно ляво положение, не всеки път, но често се чува тропане (нещо като удар на голям камък отдолу по носача). Това нещо се случва и при бавно слизане от бордюр пак при навит волан до упор в ляво. Шума е като еднократен удар с чук, напрмер. Иначе по предницата тампони, накрайници са сменени,каретете не тракат. Казаха ми да гресирам карето и да видя дали ще се оправи.
2. Прави ми впечатление, че бензиновата помпа, се чува постоянно как "жужи", а не както е характерно при подаване на контакт само за няколко секунди, да се чуе. Ако не запаля двигателя, а стои само на контакт, отвън, като клекна до гумата се чува непрекъснато, тихо, жужене, а вътре се чува въртенето на помпата в бензина, доста силно плиска,като, че ли е доста по-мощна. Казаха ми, да пробвам да сложа 100-200 мл. моторно масло на пълен резервоар в бензина, за да се смаже помпата, а между другото, той винаги е пълен.
3. Имам скърцане от задния десен амортисьор, като вали дъжд и се намокри, не скърца, или като седнат двама човека отзад. Направих си експеримент и с маркуч с вода намокрих горната част на амортисьора, там където се захваща към купето и където хвърля гумата вода при движение и скърцането спря за малко, докато изсъхне. Та въпросът ми е там някакъв тампон ли има освен шоковите тампони и си да го смажа по някакъв наяин там?

4. Как се регулиа пръскалката на задната чистачка, трябва ли да се завърти с някакъв ключ, или само със сачмата?
Извинявам се, че темата стана толкова дълга!