"Service in 3000km" ?
- topdawg
- Автомобил: Passat B5 Variant
- Двигател: ATJ 2000
"Service in 3000km" ?
edit:Мерси за бързите отговори
Последна промяна от topdawg на Пон 09 юли 2007 7:56, променено общо 1 път.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
не е направен рисет на таблото от който е сменял масло. тва се прави само с компир-не става инак.
няма лошо-тва е функция напомнянка само-няма да спре колата. като мине 3те к ще му излезе на всяко подаване на контакт или инспекшън или ойл или каквото там...
не се шашкай.
трябва някой с компир да занули таблото и да напраска сервизните интервали.
няма лошо-тва е функция напомнянка само-няма да спре колата. като мине 3те к ще му излезе на всяко подаване на контакт или инспекшън или ойл или каквото там...
не се шашкай.

трябва някой с компир да занули таблото и да напраска сервизните интервали.

- jivkojj
- Автомобил:
- Двигател:
На мен майстора ми показа как става номера с нулирането за маслото на Б5:
1. гасиш колата
2. натискаш копчето за нулиране на километража (може и на часовника да беше, но ми се стува че натисна дясното) и го задържаш
3. даваш на контакт (докато натискаш копчето) - вкарва те в сервизно меню и там с въртене на копченцето (пак не съм сигурен за часовника или километража) ще се ориентираш как да си нулираш километража за маслото и да смениш интервала. При мен на 1.8Т е направен за 15 000.
Едит: макар че това дето го дава при теб е за друг вид провека, все пак може да си нулираш за вбъдеще маслото.
1. гасиш колата
2. натискаш копчето за нулиране на километража (може и на часовника да беше, но ми се стува че натисна дясното) и го задържаш
3. даваш на контакт (докато натискаш копчето) - вкарва те в сервизно меню и там с въртене на копченцето (пак не съм сигурен за часовника или километража) ще се ориентираш как да си нулираш километража за маслото и да смениш интервала. При мен на 1.8Т е направен за 15 000.
Едит: макар че това дето го дава при теб е за друг вид провека, все пак може да си нулираш за вбъдеще маслото.
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
jivkojj написа:На мен майстора ми показа как става номера с нулирането за маслото на Б5:
1. гасиш колата
Точно така. И при мен се получи същото и в първия момент се шашнах, но я направих тази гимнастика и сега е ОК!