"Service in 3000km" ?

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
topdawg
Автомобил: Passat B5 Variant
Двигател: ATJ 2000

"Service in 3000km" ?

Мнениеот topdawg » Нед 08 юли 2007 22:10

edit:Мерси за бързите отговори

Последна промяна от topdawg на Пон 09 юли 2007 7:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Нед 08 юли 2007 22:18

не е направен рисет на таблото от който е сменял масло. тва се прави само с компир-не става инак.
няма лошо-тва е функция напомнянка само-няма да спре колата. като мине 3те к ще му излезе на всяко подаване на контакт или инспекшън или ойл или каквото там...
не се шашкай. :wink:
трябва някой с компир да занули таблото и да напраска сервизните интервали. :wink:

Потребителски аватар
jivkojj
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jivkojj » Нед 08 юли 2007 22:31

На мен майстора ми показа как става номера с нулирането за маслото на Б5:
1. гасиш колата
2. натискаш копчето за нулиране на километража (може и на часовника да беше, но ми се стува че натисна дясното) и го задържаш
3. даваш на контакт (докато натискаш копчето) - вкарва те в сервизно меню и там с въртене на копченцето (пак не съм сигурен за часовника или километража) ще се ориентираш как да си нулираш километража за маслото и да смениш интервала. При мен на 1.8Т е направен за 15 000.

Едит: макар че това дето го дава при теб е за друг вид провека, все пак може да си нулираш за вбъдеще маслото.

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Чет 12 юли 2007 9:04

jivkojj написа:На мен майстора ми показа как става номера с нулирането за маслото на Б5:
1. гасиш колата
2. натискаш копчето за нулиране на километража (може и на часовника да беше, но ми се стува че натисна дясното) и го задържаш
3. даваш на контакт (докато натискаш копчето) - вкарва те в сервизно меню и там с въртене на копченцето (пак не съм сигурен за часовника или километража) ще се ориентираш как да си нулираш километража за маслото и да смениш интервала. При мен на 1.8Т е направен за 15 000.

Едит: макар че това дето го дава при теб е за друг вид провека, все пак може да си нулираш за вбъдеще маслото.

Точно така. И при мен се получи същото и в първия момент се шашнах, но я направих тази гимнастика и сега е ОК!

Върни се в “Passat”