тракане отпред в дясно пасат б5
тракане отпред в дясно пасат б5
здравейте колеги.проблема е следният когато си карам по асфалтов път нищо не се усеща.когато обаче карам по черен път или мина през дупка има някакво тракане отпред в дясно.колата е с десен волан/което не знам дали има значение някакво/.най-много се усеща по павета или по камъни.звука бих нарекъл клопане не е някакво металическо тракане.също когато сменям скоростите но на ниските предавки и то бързо пак се усеща.когато колата се движи и напомпя спирачката няколко пъти рязко пак го има.когато обаче я карам на задна и напомпя спирачката май го няма.и друго има
не мога да отключа от шофьорската врата а мога да заключа.кой с каквото може да помага.мерси предварително.колата е 97г 1.9 тди 110к ако има значение

- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
- bobya
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е аз за да не отварям нова тема да си кажа и аз болката тук, пък току виж някой дал някоя добра идея.
Та значи от едно известно време, незнам точно колко, може би месец, когато правя десен завой и се чува едно тракане отдясно, ендо такова, "тък тък тък"
. Носих я на майстора дето я нося обикновено, той каза каре ще да е , викам добре дай да видим. Обаче се оказа че каретата ми били почти като нови, никакви проблеми. Каза че я е носил и да тестват амортисьорите и там нищо, обаче след като ми я върна и каза че няма на идея какъв е проблема тракането си остана. Та въпроса ми е , някой има ли идея какво друго може да трака на завой?
Та значи от едно известно време, незнам точно колко, може би месец, когато правя десен завой и се чува едно тракане отдясно, ендо такова, "тък тък тък"

ха аз си мислех че темата ми е затворена, а гледам че още се ползва.само да споделя с колегите, тропането на моя пасат се оказа наистина долен голям носач.след като го смениха се оправи.мерси на всички които дадоха насоки какво може да е.а и за заключването забравих да кажа че се оказа в самия патрон на ключалката беше счупено едно зъбче на някво пръстенче такова, абе в общи линии не беше кой знай каква повреда
сега вече не обикалям колата за да заключвам