Здравейте,колеги.Темата сигурно е обсъждана,но не открих нищо.Проблема е следния.Имам пасата от една седмица и забелязах ,че отоплението на седалките не работи.Буксите под седалките са включени,предпазитела е здрав,като се врътне копчето ,се чува че прецъква някакво реле.Цъкането се чува само при включване на едната от седалките,при другата нямя такъв момент.Моля за помощ ,ако някой е имал подобен проблем.А колата е Пасат комби 89г. 1.8GT,PF двигател ,ако това има някакво значение.
Благодаря на всички предварително.
Отопление на седалките
И аз търся човека, който си беше ремонтирал сам отоплението на седалката, ама не помня на Passat B5 ли беше или на Golf 4 (нещо каче ли за второто ми се върти в главата).
Много моля, който знае кой е да ми подскаже или самият той ако прочете тази тема да ми драсне едно лично, че искам да направя една/две консултации с него. Човека беше описал много подробно как се сваля тапицерията и как се намира "изгорялото" място. Но явно не мога да се справя и да изровя темата.
Много моля, който знае кой е да ми подскаже или самият той ако прочете тази тема да ми драсне едно лично, че искам да направя една/две консултации с него. Човека беше описал много подробно как се сваля тапицерията и как се намира "изгорялото" място. Но явно не мога да се справя и да изровя темата.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=53208
Ето това е темата. За МК4 става въпрос, ама те от Паисий насам всички преписват.
Дано съм бил полезен
Ето това е темата. За МК4 става въпрос, ама те от Паисий насам всички преписват.
Дано съм бил полезен

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не сте ли се замисляли (може и аз да не съм прав, но все пак), че има възможност, както при подгряващите свещи да има датчик, който при висока външна температура не включва седалките да подгряват? Има логика. Не може навън да е 25 градуса и да си включваш подгряване. Нещо като предпазна мярка за неволно включване на подгряването през лятото. 

Значи едната май тръгна ,поне ми се стори че стопля:)Всъщтност колко топли стават?Релето ,което цъка го намерих,то със сигурност се включва когато пусна дясната седалка.Сега това реле е изнесено отгоре в дясно на блока ,заедно с още едно ,което обацхе при мене липсва.Възможно ли е да трябва за лявата да си има също такова реле и при мене просто да липсва?Виждам ,че имат общи кабели .Опитах с преместване на свободната дупка ,нищо не стана.Пак въпрос ,възможно ли е ,това за дясната да трябва да е сложено ,за да работи и за лявата?