Значи проблема е следния-след всеки дъжд има вода отпред вдясно.Търсихме проблема и където е пласмасвата кора под капака където покрива компа и най-вляво се събираха листа и водата не можеше да се отича,изчистихме ги и нямаше проблем след дъжд.Но след време пак се появи вода.Проверихме пак там но беше чисто.Някой да има идеи от къде другаде може да е.Ааа преди водата идеше някаде от парното и след това много скърцаше,но сега не идва от там.
Пасат Б3 `89

Вода в купето
И аз имах този проблем преди 4 години......и е много неприятно.....при мен не беше почистено добре от листа и разни боклуци но след профилактика ве4е нямам никакви проблеми.....като се напълни там прелива и хоп в дясно става "Дианабад"
,а и надолу каналите са запушени от където трябва да се оттече водата......Пробвай да издухат мърсотията хубаво на автомивка......ако всичко друго ти е наред няма от кавко да е.......а и ти казваш че след почистване е спряло значи може би някъде има още мърсотия.......Успех 

Здравей колега. И аз имах подобен проблем преди време и се оказа че тече през отвора на вентилатора на парното. Там има рамка за филтъра за купето, която е закрепена с един болт и уплътнена със силикон или болкит. Как го открих- изсипах бутилка вода като имитирах стичане на вода от стъклото, както е при дъжд и гледаш. Водата при мен минаваше между рамката на филтъра и купето, защото уплътнението(силикона) се беше прецакало. Пробвай с този метод.
А и нещо важно: Редовно почиствай насъбралите се листа и боклуци- особено сега през есенният сезон. Успех.
А и нещо важно: Редовно почиствай насъбралите се листа и боклуци- особено сега през есенният сезон. Успех.

Последна промяна от RS6 на Съб 22 сеп 2007 11:23, променено общо 1 път.
- kostadinov
- Автомобил:
- Двигател:
- bobcho
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: AFN 1997
Гледам от снимките в гаража, че имаш шибидах.Не мога да разбера обаче електрически ли е!?
И при мен имаше наводнения на купето.Оказа се, че предния десен дренаж на шибидаха е бил прещипан от предния калник ( при монтажа му ).Пътя на водата е:
Ваната на шибидаха се пълни, оттам се стича по тавана, след това по декоративната пластмаса на А колоната и така до мокета.Всичко става от вътрешната страна на тавана и на пластмасата и много трудно се вижда.
И при мен имаше наводнения на купето.Оказа се, че предния десен дренаж на шибидаха е бил прещипан от предния калник ( при монтажа му ).Пътя на водата е:
Ваната на шибидаха се пълни, оттам се стича по тавана, след това по декоративната пластмаса на А колоната и така до мокета.Всичко става от вътрешната страна на тавана и на пластмасата и много трудно се вижда.