Здравейте.
Когато подам газ и след това пусна педала на газта оборотите падат почти до минимум за кратко и после се възстановяват до нормалните 800. Колата е с хидравлика и като се пусне педала на газта и едновременно с това се върти и волана колата почти изгася. Случвало се е и при по-продължително въртене и да гасне, но това е само когато се отпусне педала, след подаване на газ.
Колата е VW Passat 1993 B3 2.0 мотора мисля че е 2Е, пълна инжекция.
Един проблем с оборотите
- danielmihov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- krraynov
- Автомобил: VW Passat B7 Alltrack
- Двигател: CFGB 2012
- Контакти:
А дали няма проблем в хидравликата?
Казвам това, защото на един колега се беше случило да има проблем в хидравличната помпа, която даваше доста зор на мотора при ниско обороти. Наложи се да я вади цялата, да я шлайфа и т.н- хич нее приятно...
Но по-лесното е ако има проблем с празния ход на двигателя- както повечето колеги по-нагоре казват. Дано е от това!
Но по-лесното е ако има проблем с празния ход на двигателя- както повечето колеги по-нагоре казват. Дано е от това!
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
Отдушник....?
Ако е скъсан маркуча, явно от там тегли въздух и е логично да е така.
Подобен проблем имах и аз, но при мен беше палеца....
П.П. И при мен този маркуч е скъсан, но струва цифра. За сега проблема съм го решил с парче от подобен материал на скъсаното и бинт със смола върху тях. За сега вече година държи при тази висока температура. Когато го лепих, капнах по- малко втвърдител за еластичност, стегна по- бавно, но стана... поне за сега....

Ако е скъсан маркуча, явно от там тегли въздух и е логично да е така.
Подобен проблем имах и аз, но при мен беше палеца....
П.П. И при мен този маркуч е скъсан, но струва цифра. За сега проблема съм го решил с парче от подобен материал на скъсаното и бинт със смола върху тях. За сега вече година държи при тази висока температура. Когато го лепих, капнах по- малко втвърдител за еластичност, стегна по- бавно, но стана... поне за сега....